Найближчими днями землю накриє хвиля магнітних бур

Найближчими днями землю накриє хвиля магнітних бур

Вчені попередили про чотири магнітних бур в другій половині липня.
 

Після 16 липня на Землі відбудуться відразу чотири магнітні бурі
Фахівці розповдають, що перші геомагнітні збурення накриють Землю 18 і 19 липня. За прогнозом вчених, на Землю обрушаться магнітні бурі потужністю до 4 балів, що обов'язково позначиться на самопочутті не тільки пацієнтів з хронічними захворюваннями, а й на самопочутті абсолютно здорових людей. Ці геомагнітні збурення триватимуть близько 4 діб, і метеозалежні люди можуть відчути нездужання ще 17 числа.

Також відзначили, що навіть незначна магнітна буря може викликати серйозні проблеми з самопочуттям, зокрема, задишку, скачки тиску, головний біль, нудоту, загальну слабкість і загострення хронічних захворювань. Наступна магнітна буря відбудеться слідом за першим геомагнітних обуренням 21 липня. Її потужність також складе близько 4 балів.

Медики радять грунтовно готуватися до геомагнітних збурень навіть здоровій людині. Зокрема, вони рекомендують знизити фізичну активність і інші навантаження, більше відпочивати, обмежити вживання спиртних напоїв і куріння.

Відео дня

У такі дні краще відпочити вдома, але по можливості потрібно робити невеликі піші прогулянки. Також важливо запастися усіма необхідними лікарськими препаратами, які ви приймаєте в разі погіршення самопочуття.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Volodymyr Volvaka

    Настройка нових смертоносних антен...

keyboard_arrow_up