ТОП найголовніших новин за 7-8 березня

ТОП найголовніших новин за 7-8 березня
  • Ми зібрали найважливіші матеріали за 7-8 березня, аби нагадати вам головні матеріали на сайті kazatin.com. 
  • До вашої уваги пропонуємо ТОП вихідних

Як свято жінок відзначали козятинчани

В день свята ринок «Хлібодар» зі сторони вулиці Грушевського був схожий на відкриту оранжерею. Чоловіки й жінки щоб отримати обраний букет чи квіткову композицію стояли в черзі. В кожної квітки чи суцвіття була своя ціна. Наприклад, букет тюльпанів коштував 40 – 75 гривень, букет троянд тягнув на 100-120 гривень. Корзинки з квітами в середньому сягали до 350 гривень були й дорожчі, тільки брали їх одиниці. 

 

Голову скульптури Божої Матері відбив 18-річний хлопець з ПРБ


Відео дня

Менше ніж за добу дільничний зі  слідчим вандала знайшли. На питання як їм вдалося зробити це так швидко, відповіли в стилі поліції:«Задіяли канал оперативної роботи» — Про фігуранта справи щось можете сказати? – запитали ми у стражів порядку — Це 18-річний юнак, мешканець мікрорайону ПРБ. – кажуть вони. – За його версією він посварився з своєю дівчиною. Щоб розрядити свій гнів хлопець хотів стукнути кулаком по дереву. Тільки мабуть під дією оковитої кулак полетів за іншої траєкторії, де стояла статуя Божої матері. Від удару скульптура впала і розбилася. Юнак в скоєному глибоко розкаюється і.готовий за нанесену шкоду понести фінансові витрати. Тільки Іван Боровський (меценат проекту «Алея мрій») пробачив хлопцеві матеріальний борг. 

Козятин в інстаграм: підбірка кращих фото

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Козятина. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.
 

Трагедія в Самгородку: трирічний хлопчик подавився котлетою

В п’ятницю, 6 березня, в Самгородку стався нещасний випадок. В одній із сімей близько 15.00 трирічний хлопчик подавився котлетою. Малюк не вижив. Як розповів газеті начальник Козятинського відділення поліції Роман Андрущак,  сім’я середніх достатків. Матір-одиначка проживає з співмешканцем. Разом виховують четверо дітей — від 3 до 11 років.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up