Найнещасніші: вулиці Джерельна та Винниченка без догляду влади

Найнещасніші: вулиці Джерельна та Винниченка без догляду влади

Журналісти провели черговий рейд містом від вулиці Джерельної. Водойма, якою, за словами мешканців, мала опікуватися міська рада, після виборів запустіває.

Чиновники встановили дитячий та спортивний майданчики, поставили трап у водойму і більше нічим не відзначились. Обіцяли озеленити прилеглу територію. Навіть до виборів посадили ялинку, яка з часом засохла. Місцевим активістам, мабуть, надоїло вкладати власні кошти в благоустрій природно-водної території. Покриваються корозією турніки, здвинуті з місць декоративні лавки для сидіння. Столик, біля якого збиралися мешканці мікрорайону у вільну хвилину на доміно чи карти, з’їдає процес гниття деревини. Як гриби після дощу, з’являються на прилеглій території гноярки.

На вулиці Менделєєва ще не знайшли свої місця на дорозі камені після грейдування вулиць.

На Івана Франка — люди всім задоволені і дякують газеті ”RIA-Козятин” за постійні рейди містом. Після тривалої темряви на вулиці з’явилося освітлення. У цьому питанні заслуга начальника ЖКГ Євгена Малащука, який один з небагатьох, хто дослухається до критичних зауважень нашої газети.

Відео дня

Найбільш освітленою знову стала вулиця Матросова. Там відновили роботу ЛЕД-ламп, які не функціонували з 8-го березня.

На Гоголя, 51-річний чоловік особисто подякував редактору газети Тетяні Лозінській за критичні публікації, після яких, як відзначив наш співрозмовник, влада шевелиться.

На Васьковського на краю проїжджої частини другий тиждень лежить кучугура листя. На Винниченка ділянка дороги, що біля воріт ринку, стала гіршою в рази. Обіцяне водовідведення так і залишилось обіцянкою. Вода з калюжі від проходу транспорту розливалася по дорозі і замерзала, утворюючи на проїжджій частині ще більші горби та впадини.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up