Назвали райони, де найбільше хворіють на грип: Козятинщина в списку

Назвали райони, де найбільше хворіють на грип: Козятинщина в списку

Грип та ГРВІ: на Вінниччині спеціалісти постійно здійснюють моніторинг стану захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Вони відзначають, що наразі найбільше хворих у трьох районах та двох містах
 

— На 10-му тижні 2021 року у Вінницькій області спостерігається низький рівень інтенсивності захворюваності на грип та ГРВІ, захворюваність склала 527,6 випадків на 100 тис. нас. та є на 6,7% нижчим базового рівня. Впродовж тижня за медичною допомогою з приводу ГРВІ звернулось 8117 осs,  серед захворілих 1819 (22,4%) дітей. Було госпіталізовано 99 осіб в т. ч. 60 дітей. Летальних випадків не зареєстровано, — зазначають у вінницькому лабораторному центрі МОЗ.

Додають, що на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції найбільше хворіють у Вінниці та Ладижині, а також у трьох районах: Козятинському, Немирівському та Тиврівському.

Як не сплутати та розрізнити грип від ГРВІ, дізнавайтеся з наступної інфографіки:

Відео дня


Також грип можна спутати з COVID-19. Головне — не ставити самостійно собі діагнозів, а вчасно звертатися до лікаря.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up