Не чистий Козятин з “Чистим містом”

Не чистий Козятин з “Чистим містом”
Територію колишнього військового містечка перетворили в сміттєзвалище

На гарячу лінію газети “RIA- Козятин” повідомили, що останнім часом в районі швейної фабрики не вчасно стали забирати побутове сміття. І люди виносять його на територію колишньої військової частини. Ми перевірили наведені вище факти. Вони підтвердилися.

На території колишньої військової частини утворилося стихійне сміттєзвалище. На смітнику чого тільки немає! Жах! Залишки від будматеріалів, целофанові кульки та поліетиленові пляшки, загибла птиця (кури) та безрога скотина (здохлі вівці), відходи від лісопильних матеріалів та зношений одяг.

Дивина та й годі — вже й баранів викидають на сміття...

Відео дня

На вулицях, за словами мешканців, в основному сміття забирають вчасно. Є нарікання жителів вулиці Б. Хмельницького. Тут виставлене сміття стоїть до вечора. І буває, що першими навідуються до пакетів зі сміттям безпритульні собаки. А пси сортують сміття на свій лад, роздираючи тару.

На вулицях Павленка, Чкалова, Матросова не задоволених немає.

На провулку Скілецькому мешканці багатоквартирних будинків кажуть: ”У нас сміття забирали чотири рази в тиждень (понеділок, середа, п’ятниця, субота), а зараз забирають тільки в понеділок. Буває, ще й в п’ятницю. Тільки до водія ми нічого не маємо. Він їде тоді, коли йому кажуть їхати”.  

Люди впевнені, що засмічують територію військової частини ті, хто не уклав договір з “Чистим містом”.

Від редакції: Головною причиною перетворення цієї частини міста в звалище відходів, звичайно, є погане функціонування підприємства “Чисте місто”, яке змінило графік вивозу сміття і недопрацювало в плані укладання договорів з населенням. Не люди винні, що зносять сміття у колишнє військове містечко, а влада, яка не створює умови для нормального проживання цього мікрорайону.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up