Не дали субсидію, заліз в рентген-кабінет та втікав з ножем від поліції: що ще кримінального сталося на Козятинщині минулого тижня

Не дали субсидію, заліз в рентген-кабінет та втікав з ножем від поліції: що ще кримінального сталося на Козятинщині минулого тижня
  • Кримінальна хроніка тижня, що минає (з 27 січня по 2 лютого)

Минулої середи, 27 січня,у Козятині  в ході перевірки документів, в чоловіка виявили два згортки з фольги із порошком білого кольору. Правоохоронці вилучили речовину та направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру України у Вінницькій області на дослідження.

Того ж дня до поліції надійшло три повідомлення крадіжки. У першому випадку невідома особа, шляхом вільного доступу вкрала мобільний телефон козятинчанки. 

Друга заява стосувалася крадіжки грошей. Також до поліції надійшов рапорт, в якому зазначено — під час перевірки інформації особи, на яку вказала потерпіла, на причетність до вчинення крадіжки майна, була спроба втечі. Чоловік хотів накивати п’ятами та  чинив опір працівникам поліції, після чого був доставлений до відділення поліції поліції. На нього склали адмінпротокол. В ході поверхневого огляду у поліціянти виявили та вилучили предмет схожий на ніж. Зброю направили на експертизу.

Відео дня

В останній день січня в одного із козятинчан поцупили велосипед. А в Махнівці під час перевірки непрацюючої лікарні в рентген-кабінеті на гарячому зловили злодія. Чоловік саме розбирав за допомогою підручних засобів рентген аппарат. Поліції той пояснив, що проник до приміщення лікарні задля викрадення металобрухту.

Ще 31 січня до поліції надійшла заява — заявник повідомив, що  йому нарахували субсидію за грудень 2020 року однак станом на 31 січня 2021 року він її так і не отримав. 

У понеділок, 1 лютого на 102 заявили — невідома особа шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами. 

Наступного дня, 2 лютого, в ході досудового розслідуванням кримінального провадження за ст.185 ч.2 ККУ встановили умисне пошкодження розподільчий кабель електрозв'язку. Через це було спричинено тимчасове припинення телефонного зв`язку. 

Обдурила листоноша, обікрали пацієнтку ЦРЛ, побив знайомий: ми дізналися куди викликали поліцію протягом минулого тижня

Посадовця з «Вінницяобленерго» взяли на хабарі
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up