Не довго пораділи ремонтом дороги

Не довго пораділи ремонтом дороги
Ями і глиби на асфальті обурили водіїв

Дорога.  Ще влітку, перед тим як почати ремонт Білоцерківського мосту, прокладали об’їзний шлях. Сам міст мають здати до кінця року. Проте  сучасна асфальтована дорога неподалік села Титусівка протрималась лише кілька місяців і не витримала гарантійного терміну

Влітку на дорозі національного значення Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка» км 298+056 (Козятин) розпочали капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю. Через місто Козятин, село Титусівка проклали об'їзну асфальтовану дорогу і розпочали будівництво залізничного Білоцерківського мосту. 

– Недовго раділи мешканці міста Козятина. Сучасна об’їздна дорога, яку швидко побудували для ремонту моста,  та на яку витрачено немало бюджетних коштів, коштів наших громадян зроблена так, що навіть не витримала гарантійного терміну в 1 рік, -- говорить В'ячеслав Данькевич, керівник ГО Всеукраїнської спеціальна Колегія з питань боротьби з корупцією у м.Козятин. На відрізку майже кілометр дороги асфальт покорозився і просто перетворився в решето. Сам асфальт поклали на сиру землю, його товщина - 3, 5 сантиметри. Не дивно, що зараз там глиби, ями через які проїхати неможливо. Місцеві мешканці надіються,  що підрядники відремонтують  її,а правоохоронні органи дадуть належну оцінку їхній роботі. 

Відео дня

Підрядник ТОВ «Містобудівельний загін 112» згідно тендерного договору  гарантує якість асфальтобетонного покриття - терміном - 6 - 10 років. 

– Кожна дорога - розрахована на визначене навантаження. На цій об'їзній дорозі їздив важкогабаритний транспорт, фури, автомобілі, вантажівки. На цьому об'їзду біля села Титусівка ми не передбачали, що будуть їздити фури і важкі машини, що перевозили влітку зерно, тощо. Ми маємо гарантійні обов'язки. Найближчим  часом все відремонтуємо. Приблизно п'ятого грудня туди вийде  техніка і за короткий термін ми полагодимо цей відрізок дороги, – каже Юрій Клімов, керівник в ТОВ «Містобудівельний загін 112». 

Київські будівельники міст по Білоцерківській здадуть в експлуатацію до Нового року
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Аліна Діденко

    Вчора поремонтували, але ЧИ НАДОВГО....?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up