Не мають обмежень в радості, коханні і спорті

Не мають обмежень в радості, коханні і спорті
Казкові герої запрошують спортсменів до солодкого столу

У понеділок, 13 січня, в приміщенні міського будинку культури зібралися діти з організації інваспорту «Повір у себе». Козятинчан приїхали привітати з різдвяно-новорічними святами одна з релігійних організацій Бердичівської пастви. Для друзів з Козятина гості з Бердичева привезли подарунки.

Розпочалося святкове дійство з виступу волонтера інваспортівців Інни Локальчук. Вона розповіла присутнім, як іноді через недостатнє фінансування важко проводити в організації святкові заходи. Тому доводиться їй з тренером шукати дітям друзів. Щоб спортсмени мали змогу повірити в себе.

Відео дня

Після виступу волонтера та тренера мікрофон передали гостям. Першим номером програми була казка «Справжній день народження» у виконанні артистів пастви. У ролі казкових героїв виступили лисичка, зайчик, вовк, мисливець, ведмідь, Діва Марія, маленький Ісус та інші.

Начебто нічого особливого, а дітям вистава зі звірятами дуже сподобалась, хоча вона для дітей більш молодшого віку. 

Коли казка скінчилась, сценічні герої пішли до винуватців святкового заходу. Взявши спортсменів за руки, вони почали танцювати. 

Серед танцюючих в поле зору потрапили двоє дорослих інваспортівців, які майже весь час трималися за руки. Це були Юрій та Анна, які не тільки повірили в себе, а й стали думати про створення сім’ї. Їхніх планів ми не будемо передчасно розкривати. Можемо тільки сказати, що вони обоє вже не діти і серйозні наміри в обох.

А молодші спортсмени всілись за стіл, накритий солодощами, та, отримавши подарунки, подякували меценатам  і розійшлись.     

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up