«Не пасочки, але що замовляли». Як волонтери Козятинщини готували відправку на Схід

«Не пасочки, але що замовляли». Як волонтери Козятинщини готували відправку на Схід
  • Волонтери не перестають допомагати нашим захисникам — плетуть маскувальні сітки, укомплектовують стабілізаційний пункт новоствореної бригади медичним обладнанням.
  • Голова громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини», активна волонтерка Олена Іванчук вкотре розповіла про чергову відправку на Схід

— Не про пасочки розповім я вам, коли  писатиму про те, як двоє «пенсів» готувались до Великодня. Напередодні свят Леонід Броніславович порізав сітку- основу, і ми поїхали в тур Козятинщиною щоб: розвести заготовки майбутніх сіток; зібрати вже сплетене; вициганити в швейному цеху трохи обрізків; зробити дружній дерибан-перерозподіл флізеліну, закупленого Сергієм Сиваківським, відправити відплетені сітки, а їх на загал виявилось 12, бо команди Людмили Попович, сіл Дубові Махаринці-Журбинці-Блажіївки, Вовчинецької школи, гімназії №9 та Козятинського залізничного училища не в носі колупали. І в Краматорськ, Дружківку, Печеніги та Павлоград повезла Нова пошта великодні подарунки (не пасочки, але що замовляли) — написала Olena Ivanchuk

Ще 2 сітки (спецзамовлення), відплетені в Махнівському ЦПМСД, передані бійцям з оказією, і «обміняні» на фотозвіт та шеврон частини.

Відео дня

Завдяки Ірині Колесник змогли знову суттєво допомогти медикам новоствореної бригади, забезпечивши майбутній мобільний стабілізаційний пункт медичним обладнанням. Перед відправкою обладнання перевірили і доукомплектували.

— Сподіваюсь, хлопці будуть задоволені. Отримали омріяні артефакти з зони бойових дій, які завдяки Тетяні Зорі перетворюються в об'єкти сучасного мистецтва і скоро будуть представлені на волонтерських сторінках. Тож чекайте наступні повідомлення і долучайтесь до допомоги Армії.

Нагадаємо, розповідали, як волонтери з Зозулинець відвідали захисників на фронті

Читайте також:

«Дрон, на який збирали кошти, хлопці назвали Зозуля. Потрібні ще акумулятори»

Військовому з Козятина потрібна наша допомога. Родина збирає кошти на операцію

Для «Маминих борщів» на передову потрібні буряки, квасоля, морква, цибуля, м'ясо

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up