Не перевелись модистки у нашому місті

Не перевелись модистки у нашому місті

Професіонали своєї справи

У редакцію нашої газети звернувся житель півдня України. Він, перебуваючи в гостях у рідних, вподобав в нашому місті на ринку костюм. Сам виріб за кольором і фасоном  йому сподобався. От тільки вислів “Як на нього шитий” розійшовся з фактом. Знявши примірку, покупець сказав: “Хороший костюм та на вищу і масовнішу фігуру”. Заспокоїла нашого співрозмовника сама продавчиня, як виявилось пізніше на ім’я Ольга. Вона порадила йому переробити вироб у майстра своєї справи Ядвіги Францівни.

Модистка протягом години з 52 розміру зробила 48. Вироб сподобався покупцю. Він з словами вдячності попросив написати про це в газеті.

Перша особа, кого ми розшукали, була саме майстер по перепошиву одягу пані Ядвіга. Тільки вона, на жаль, не хотіла про себе нічого розповідати. Каже, що колись про неї писали часто і вона задоволена будь-якою інформацією про себе. А зараз вибачилась і каже, що не хоче реклами.

Відео дня

Бажання Ядвіги Францівни ми виконаємо. Приємно, що в нашому Козятині є люди, які своєю роботою прославляють наше місто перед гостями.     

Дмитро Артемчук

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Коментарі (1)
  • Татьяна Адамова

    Погоджуюсь, супер-майстер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up