Не їздили більше тижня. Відпочивши, перевізники маршруту № 2 вийшли на роботу

Не їздили більше тижня. Відпочивши, перевізники маршруту № 2 вийшли на роботу

Дев’ять днів тому водії другого маршруту припинили перевезення людей. По сарафанному радіо поширились чутки, що перевізника не влаштовує тариф на проїзд і вони мотивуючи, що від колгоспного ставка до Іванківців погана дорога, відмовились від перевезень поки не відремонтують дорогу

Праві люди в своїх твердженнях чи ні, нам не відомо, хоча в сусідський сільський громаді вже тариф на перевезення пасажирів підняли. Наприклад, від старої автостанції до лісничества він став на 5 гривень дорожчим

В понеділок, 9 серпня перевізник «Двійки» відновив рейси на маршруті.

По якій причині дев’ять днів пасажири села Козятина були позбавлені автосполучення? з цим питанням ми звернулися у козятинське ЖКГ. Прокоментував ситуацію головний спеціаліст з енергетики транспорту та зв’язку відділу міського господарства та благоустрою Сергій Сікалюк. Посадовець підтвердив, що «Двійка» більше тижня не виходила на маршрут. Причиною було те, що на маршруті № 2 не було кому їздити. Наразі набрали нових водіїв і з 9 серпня «Двійка» курсує за звичним маршрутом.

Відео дня

Ще ми запитали в ЖКГівця по транспорту, чи пов’язана пауза в перевезення пасажирів з спробою підняття тарифу за проїзд. Сергій Сікалюк сказав, що про підняття цін за проїзд не йшлося і не йдеться.

Від водія, який мав бажання їздити по бездоріжжю у випадку відмови від маршруту перевізником «Двійки» стало відомо, що коли знайшлися водії, які готові були їздити за такої дороги в автобусі подумали і вирішили — який не який, а маршрут. Подумали і виїхали машиною на роботу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up