Не захищена перед стихією пенсіонерка шокована

Не захищена перед стихією пенсіонерка шокована

Скаржиться на погоду і владу

Дмитро Артемчук

Під час грози, що була в Козятині у вівторок, 24 липня, в редакцію газети “RIA-Козятин” зателефонувала мешканка нашого міста Валентина Петрівна. Вона повідомила, що до її будинку після дощу стікає вся вода, яка тече вулицею Склярова. Крім того, в підземній комунікації сточних вод, що мала витік у “водокачку”, забився канал зливу і вода, яка мала потрапити до місця збору, розливається перед будинком пенсіонерки.

Прибувши на місце, побачили стихійне лихо. Вода під стінами приватного будинку і на подвір’ї господині. Не змилувалась вона і над грядкою овочів пані Валентини, яка розташована від будинку трохи вище.

Відео дня

— Я декілька разів зверталася в міську раду до міського голови, — каже Валентина Петрівна. — Та кожен раз мені повідомляють, що в нього підвищена температура тіла. А чиновники, які заміщають голову, кажуть, що це моя проблема. Розумієте, вони не добудували дорогу на нашій вулиці! Не почистили зливний канал водостоку! А проблема - моя?! Єдине, чого я від влади міста добилася, то це того, що відрядили до мене додому комісію. Комісія оглянула прилеглу до будинку територію і побіцяла сточний канал почистити. От як почистили канал, ви бачите…

На подвір’ї ситуація має не кращий вигляд. Хіба що рівень води менший. Тільки втіха від цього невелика, не ходити ж жінці поважних років цілими днями в чоботях. Тож Валентина Петрівна хоче звернутися до чиновників міської ради з криком душі через газету. “Інакше вони в своїх кабінетах людей не чують”, — впевнена козятинчанка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up