Нехай собака не гавкає! А сміються діти!

Нехай собака не гавкає! А сміються діти!

Нехай грайлива і віддана Собака візьме слід, і приведе всіх нас до добра, миру і безпечності! З Новим 2018 роком ВАС, наші читачі!

Перший номер “RIA-Козятин” нового 2018 року вийде 4 січня. Це 480 номер з дня появи нашої газети 15 жовтня 1998 року!

За 2017 рік ми написали майже десять тисяч новин на нашому сайті козятин.ком! У цих матеріалах були перемоги, щастя і горе. Було все. Ми переживали всі події разом… Разом раділи перемогам наших спортсменів на змаганнях. Разом переживали події в Калинівці і приймали звідти людей, ставши на кілька днів волонтерами. Ми не забуваємо про війну, про наших бійців на передовій. Допомагаємо волонтерам щоразу збирати допомогу.

Ми подібні собачій зграї. Тільки в єдності наша сила! І факт - ми стали добрішими. Віримо в хороше і виляємо хвостом, навіть коли "прогноз погоди" не найсприятливіший.

Відео дня

Бажаємо ВАМ у Новому році собачого "нюху" у справах і бізнесі. Бажаємо більше гумору, посмішок, сміху та гарного настрою - це незамінні інструменти в реаліях сірих буднів.

Бажаємо, щоб у 2018 році всі ми з полегшенням зітхнули і відсвяткували перемогу.. Щоб наступний Новий рік всі воїни зустріли не в сирих окопах, гріючи в руках автомати і фотографії найближчих людей, а вдома зі своєю родиною. Нехай Собака залиже всі душевні рани і принесе усім нам тільки вірних друзів!

Бажаємо вам бути впевненими в завтрашньому дні, здійснювати тільки щирі і добрі справи, йти назустріч мрії, не відступати перед труднощами, стояти на своєму в суперечках з конкурентами і йти на поступки коханим!

Нехай цей рік Собаки не буде кусатися і голосно гавкати, а стане для вас пухнастим і ласкавим. Бажаємо вам бути його господарем, а він нехай стане справжнім другом і охороняє вас від негараздів!

Дякуємо всім, хто віддано йде з “RIA-Козятин” з року в рік. Здійснюйте хороші вчинки, а ми про них обов'язково напишемо! Потрібна порада чи допомога - телефонуйте 068-308-01-25, 2-04-53.

І пам'ятайте, країна починається з кожного з нас! З Новим роком!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up