Необхідна допомога трьом бійцям з Вінниччини

Необхідна допомога трьом бійцям з Вінниччини

У Дніпрі, в лікарні ім. Мечникова лікарі намагаються врятувати поранених бійців з Вінниччини.

За інформацією прес-центр штабу ООС, 10 березня збройні формування Російської Федерації 17 разів порушували режим припинення вогню. На даний момент офіційно повідомили про 2загиблих та 9 поранених, хоча деякі волонтери стверджують, що поранених було 11.

Поранені і троє хлопців з Вінниці, які служать в 131-му батальйоні і є членами до громадської організації «Лютич». Начальник даної організації Роман Яковлев повідомив, що бойовики обстріляли батальйону машину з житлового масиву, в результаті – двоє померлих  і 11 поранених.  У реанімації перебуває двоє бійців з Вінниці у дуже важкому стані. Осколки обстрілу пошкодили їм очі. Ще 1 поранений отримав поранення дещо легшого ступеня. Середній вік бійців – всього 20 років.

Відео дня

За словами керівника «Лютич», в одного з хлопців можливо ампутують руки та ноги, в іншого – висока загроза залишитися без ока через потрапляння осколків.

Зазначають, що допомога пораненим буде необхідна на проходження реабілітації. Але зважаючи на те, що в них важкий стан, точно ще не відомо, на що які витрати будуть потрібні кошти.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Соловьева

    🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up