Неофіційні нотатки з Дня поздоровлень працівників залізниці

Неофіційні нотатки з Дня поздоровлень працівників залізниці

У п’ятницю, 2-го листопада, вітали залізничників Козятинщини з їхнім професійним святом. З обласного центру прибув на урочистості губернатор Валерій Коровій. З Верховної Ради — нардеп Петро Юрчишин. Були і перші особи районної та міської влади.

Почалося свято з шикарного фуршету в приміщенні бібліотеки училища. Майже всі організації залізничного вузла окремими групами зібралися біля столів. Накрив їх, як стало відомо, Юрчишин. Окремі залізничники висловлювали припущення, що нардеп зробив такий собі жест доброї волі під вибори. Щоб залізничники правильно на виборах голосували. Як воно там не було, а застілля переважній більшості залізничників сподобалось.

Після приємної трапези святкуючі перемістилися з бібліотеки до актової зали. Відкрили святкову програму артисти з районного будинку культури піснею “Моя Україна”. Були озвучені імена почесних працівників, яких Дирекція залізничних перевезень занесла на Дошку пошани. Отримали подарунки кращі залізничники й від всіх провладних чиновників.

 

Відео дня

Перли вітальних виступів

У своєму виступі губернатор зазначив, що він розуміє, в яких умовах і за яку зарплату працюють залізничники.

— Економіка України піднімається, потрібно трохи потерпіти, — сказав він.

Потерпіти можна. Тільки перші, хто почав терпіти, вже мають 27 років терпільного стажу. А жити коли?

Міський голова пообіцяв присутнім, що на наступний рік День залізничника козятинці будуть відмічати свято не в актовій залі залізничного училища, а у відремонтованому міському будинку культури.

— Там більше місця, — сказав.

Що мав на увазі козятинський мер, тільки йому відомо, але гість у свято не повинен так висловлюватись. Ще один перл його виступу був про корупцію, “коли працюють династіями”. Тут, знаючі, кого мав на увазі мер, зрозуміли, а інші — ні. У кулуарах опитані розповіли, як по-різному сприйняли заяву зі сцени. ще були “перли” про дороги і самокрекламу.

Голова райради забув, яку картину буде вручати залізничникам. Його виручив асистент по сцені — голова РДА.

Пан нардеп роздавав, як завжди, дерев’яні грамоти, “карбовані золотом” з конвертами і орденами. Чоловічій статі машинально, з жінками кокетував.

Гурт “Струни серця” професійно виступав, за що отримав море аплодисментів. Завершив святкове дійство народний артист України Павло Зібров (!). Такий черговий подарунок зробив для присутніх залізничників депутат ВР Юрчишин.

Закінчилося свято більш потужним застіллям вже для приближених.

Р.S. З коментарів найбільш обговорюваних публікації на сайті козятин.ком:

“Переглядаючи світлини з урочистостей, пригадалися часи Брежнєва. Складається враження, що наші “головні чиновники” призвані у ці крісла, аби вручати грамоти і цілувати номінантів. Замість того, щоб показати всім, хто зібрався, та хто хоче сфотографувати, обличчя нагороджених, ми бачимо по півгодини на сцені жирних котів у костюмах, які “ощасливлюють” залізничників. Таке відбувається на всіх “планових заходах”. Повна совдепія і ніякого руху вперед, ніякого креативу, ніби Україна йде не вперед до Європи, а крокує у радянщину. Поїдьте за кордон, подивіться, як там віншують почесних професії. Бо на вас бридко дивитися.

Цікаво, куди повісять картину з поличенською церквою від голови райради? Невже знову пану Вільчинському в колекцію?”

Віра НІЖНА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    На події персонально не був, але з відгуків так "пре совком". Сумно. А ще і питання - ну звідки у досить молодих керівників таке "совєтьське" сидить?
  • Оля Кравчук

    Св'яткували "ізбранні"
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку Від читача 09:28 Пожежний схематоз 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up