Під потягом «Козятин-Жмеринка» загинув пенсіонер

Під потягом «Козятин-Жмеринка» загинув пенсіонер

У Вінницькому районі загинув чоловік. Він потрапив під потяг. Обставини інциденту нині з'ясовує поліція.
 

Нещастя сталося ввечері 29 липня на залізничній станції «Десенка» неподалік села Сосонка. Потерпілий потрапив під колеса пасажирського потягу сполученням Козятин-Жмеринка.

— Від отриманих тілесних ушкоджень 66-річний місцевий житель загинув на місці пригоди. Усі обставини загибелі людини встановлюються в рамках відкритого кримінального провадження, — зазначають у поліції.

Довідка

 Правила безпеки на залізниці

Відео дня
  • Дозволяється  переходити залізничні  колії тільки у встановлених місцях:  по пішохідних мостах, переходах, тунелях, переїздах тощо.
  • На станціях, де немає мостів і тунелів, слід переходити залізничні колії у місцях, обладнаних спеціальними настилами, біля яких встановлені знаки «Перехід через колії».
  • Перед тим, як увійти в небезпечну зону (ступити на колію), потрібно переконатись у відсутності потяга (або локомотива, вагона, дрезини тощо).
  • При наближенні потяга треба зупинитись за межами небезпечної зони, пропустити його і, впевнившись у відсутності рухомого складу, що пересувається по сусідніх коліях, почати перехід.
  • Наближаючись до залізничного переїзду, стежте за світловою і звуковою сигналізацією, а також положенням шлагбаумів.
  • Переходити колії дозволяється тільки при відкритому шлагбаумі.
  • При відсутності шлагбаума (коли переїзд не охороняється) перед переходом колії необхідно впевнитись, що до переїзду не наближається потяг. 
  • Забороняється:
  • Ходити по залізничних коліях.
  • Переходити і перебігати через залізничні колії перед потягом (або локомотивом, вагоном, дрезиною тощо), що наближається, якщо до нього залишилося менш як 400 м.
  • Переходити колію одразу після проходу потяга (локомотива, вагона, дрезини тощо), не впевнившись, що по сусідніх коліях не пересувається рухомий склад.
  • Переходити залізничні переїзди при закритому положенні шлагбаума  та   при червоному  світлі світлофора залізничної сигналізації.
  • На станціях і перегонах  пролізати під вагонами і перелізати через автозчеп для переходу через колію. Пролізати під закритим шлагбаумом на залізничному переїзді, а також виходити на переїзд, коли шлагбаум починає закриватися. Класти на рейки залізничної колії будь-які предмети.
  • Підходити ближче ніж на пів метра до краю платформи після оголошення  про прибуття потяга до його повної зупинки.

Марія Лєхова

Читайте ще:

«Дивлюсь і не вірю, що дідуся вже не має»: деталі трагедії в Махаринцях
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up