Незрячий скрипаль з Козятина грає на вулицях Вінниці

Незрячий скрипаль з Козятина грає на вулицях Вінниці

Віртуоз з Козятина Валерій Сьомін кілька разів на тиждень приїздить до Вінниці, де грає під стінами «Савою».

У репертуарі вуличного музиканта десятки мелодій, частина з яких його власні.

Перехожі зупиняються не тільки послухати його гру, але й спостерігають за його мімікою та емоціями.

Протягом багатьох років вінничани та гості міста, які прогулюються Європейською площею, можуть безкоштовно насолодитися грою цього вуличного музиканта. Майже завжди він на одному й тому самому місці, біля колишнього готелю «Савой». Тамтешня акустика відбиває звук від старовинних будівель і далеко розносить його вузькою вуличкою.

Відео дня

Гру цього віртуоза ми не чули з кінця минулої осені. Тому побачивши його, вирішили сповістити вас про його повернення на вінницькі вулиці, знявши коротеньке відео.

Валерій якраз грав одну зі своїх мелодій, при цьому був прикутим металевим ланцюгом до скриньки з грошима. Вочевидь, захист від шахраїв.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Елена Брехова

    Его музыка-чудо. Рада, что он вернулся.

    Татьяна Алёхина reply Елена Брехова

    А где он был? Давно не видела его. Всегда останавливаюсь, слушаю его музыку и  благодарю. Его музыка, песни  затрагивают  душу. сердце.
  • Анна Роїк

    Чудово  грає  і вже  скільки  років,життя  напевно  змушує.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up