Нічия “Моноліта” на вагу перемоги

Нічия “Моноліта” на вагу перемоги
  • Футболісти Козятинського “Моноліта” 11 травня на стадіоні “Локомотив” провели матч 14 туру.
  • Це був останній тур чемпіонату Вінницької області в вищій лізі.
  • Суперником козятинських гравців були спортсмени ФК Орлівка Теплицького району.
  • Цей матч був важливим для обох команд

Гості в разі перемоги над “Монолітом” входили до четвірки кращих команд обласної першості в вищій аматорській лізі. В козятинських футболістів була скромніша задача.  “Моноліту” потрібно було тільки не програти. Нічия забезпечувала їм вихід в четвірку кращих команд які в двоколовому турнірі визначатимуть чемпіона та призерів першості.

Почалася гра за повної переваги футболістів Козятинського клубу. Вони затисли своїх суперників на їх половині поля. В таких випадках кажуть гол назріває. Та не так сталося як гадалося.

Відео дня

М'яч якимось дивом минав ворота гостей — потрапляв в хрестовину їхніх воріт чи поперечину. В деяких епізодах виручив орлівців голкіпер команди. Тільки головною причиною не результативної гри “Моноліта” було слизьке поле, на якому розрушати атаки виявилось простіше ніж створювати їх. Козятинці ніяк не могли пристосуватися до газону поля. То м'яч до партнера не долітав, то передача м'яча не находила свого адресата. А в одній атаці футболістів “Орлівки” гості отримали право на кутовий. Подавши його вони відкрили рахунок в зустрічі. Ще за бажанням забити швидкий гол монолітовці провели декілька небезпечних атак тільки їм бракувало точності. А під кінець першого тайму гра навіть вирівнялась. І при рахунку 0:1 команди пішли на перерву.

В другому таймі малюнок гри не змінився. “Моноліт” атакував гості захищалися намагаючись грати на контратаках. Ближче до середини другої половини зустрічі в “Моноліта” відзначився активною грою лівий фланг атаки. М’яч то адресувався Сергію Коломійцю, то переводився на правий фланг на прудконогого Дмитра Красносельського. Одинадцятий номер господарів частіше віддавав мяч на свого теску Дмитра Загалевіча в цетр. В одному епізоді на Дмитру сфолили.

Удар зі штрафного пробив сам постраждалий тільки м’яч зрадницьки пройшов в притірку до стійки воріт гостей. Близьким до успіху був Красносельський. Тільки його удар на точність у дев’ятку пролетів повз ворота. Та все ж козятинці за 15 хвилин до завершення гри мяч в ворота “Орлівки” таки закотили. Зрівняв рахунок в зустрічі Сергій Коломієць. Та й було б несправедливо мати перевагу над суперником у всіх компонентах гри і програти. Ця нічия  додала “Моноліту” в турнірній таблиці лише одне очко. Тільки цей один пункт для монолітовців був рівний перемозі.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up