Ніхто не має права ображати

Ніхто не має права ображати

Відкритий лист

Членів колективу Кордишівської СЗШ І-ІІІ ступенів обурила стаття «Чому масово розрахувалися учителі Кордишівської школи?» від 13 вересня 2018 року.

Усі добре знають, що сьогодення вимагає змін:

- висококваліфікованих вчителів та керівників навчальних закладів, здатних якісно вирішувати професійні завдання;

Відео дня

- просторих, оновлених приміщень для навчання підростаючого покоління;

- матеріально-технічного та навчального забезпечення для дітей.

З травня 2017 року у Кордишівській школі стала працювати новопризначена директором Левицька Наталія Олексіївна, яка повністю відповідає сучасним вимогам керівника закладу освіти. Вона з першого дня роботи розробила стратегію перебудови навчального закладу для навчання у новій українській школі. Швидко знайшла спільну мову не лише з учнівським та учительським колективом, а й з усіма працівниками школи та батьками дітей.

Наталія Олексіївна намагається здружити колектив, а не «розвалити» його, як було зазначено в статті. За короткий період організувала чимало екскурсій до різних куточків України як для учнів, так і для членів колективу. За підтримки колег знайшла спонсорів для покращення благоустрою школи, а не «вимагала з батьків кошти на ремонти».

Також, поширюються неправдиві чутки про звільнення працівників. Ця інформація висвітлюється однобоко, базуючись на неперевірених фактах. Сьогодні ті, про кого писала газета, з обуренням відгукуються про написане в просторах Інтернету. Вони не підтверджують жодного слова статті, а навпаки пишуть про те, що вони за власним бажанням покинули не лише школу, а деякі й країну, бо так склалися їх сімейні обставини. Хтось отримав пропозицію щодо керівної посади, а дехто пішов на заслужений відпочинок.

То, як можна, не дивлячись на наслідки, облити брудом людину, яка уже друге літо поспіль займалась не відпочинком, не сім’єю, а ремонтом шкільного приміщення в селі Кордишівка?

Колектив школи обурений необґрунтованими звинуваченнями та наклепами на директора школи. У нас виникає питання: «Кому вигідно паплюжити роботу такого високопрофесійного, відданого справі керівника, учителя-методиста?». У нас склалася думка, що хтось за підтримки «окремих батьків», якими підписана стаття, цілеспрямовано дестабілізує роботу колективу заради особистих інтересів.

До речі, що це за 14 батьків, з якої вони школи? Якщо це написали дійсно батьки Кордишівської школи, то чому їх прізвища з підписами не надрукували?! Чому ж вони жодного разу не звернулися до директора школи з подібними претензіями?! Адже, кожен з батьків добре знає про її роботу та має можливість вільно зайти на сайт закладу, де раз у квартал оновлюється інформація щодо її діяльності.

На жаль, дуже необ’єктивно оцінено роботу педагогічного колективу та директора школи.

Ми віримо, що на майбутнє ніхто не буде ганьбити добре ім’я компетентного, відповідального, розуміючого і тактовного керівника, для якого на першому місці завжди виступали інтереси учнів, а не  особисті амбіції (як зазначено у статті «медалі»).

  Обурені члени колективу Кордишівської СЗШ: всього 17 підписів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up