Нове життя: Володимир Авдєєв готується до протезування ніг

Нове життя: Володимир Авдєєв готується до протезування ніг
  • Днями Володимира Авдєєва, хлопця з Миколаївки, якому поїздом відтяло обидві ноги, перевели до центру реабілітації Пироговки. За нього взявся цілий десант медиків: терапевт, ерготерапевт, масажисти та інші фахівці.

Про це йдеться у відеосюжеті ВІТА ТБ

Нагадаємо, в день свого 18-річчя Володимир поїхав до друзів. Цієї ж ночі він опинився на залізничних коліях і потрапив під вантажний поїзд. Хлопцю відрізало обидві ноги.

Після трагедії хлопець кілька днів знаходився в козятинській ЦРЛ, а згодом його перевели на лікування до обласної лікарні.

Родина Авдєєвих створила організаційний комітет з боротьби з корупцією в правоохоронних органах. За словами батька Вови Авдєєва, вони націлені боротися не тільки за свого сина, а й у цілому — де будуть бачити корупційні дії поліції. І написали лист-звернення до Президента України Володимира Зеленського, де просять допомогти розібратися і встановити справедливість. Справа Володимира на контролі у нацполіції, її ведуть обласні слідчі.

Відео дня

Наразі, Володимир Авдєєв, який потрапив під колеса вантажного потягу на Вінниччині, переніс кілька операцій, освоїв візок та готується до протезування ніг. Для реабілітації 18-річного юнака знадобиться чимало коштів.

Попереду на Володимира чекає довга та складна реабілітація, на яку багатодітній родині знадобиться чимало коштів. Допомогти зібрати кошти на лікування та реабілітацію, можна перераховувати кошти на картку рідних хлопця:
– картка батька 5168 7456 0181 0556 (Авдєєв Володимир);
– картка матері 4149 4991 3705 3193 (Авдєєва Любов Миколаївна);
– картка сестри 5375 9800 6032 3671 (Авдєєва Марія).

Про досягнення Вови пише і його сестра Віра Авдєєва у ФБ. Рідні дякують всім за допомогу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up