Нові мутки голови Козятинської райради

Нові мутки голови Козятинської райради

Без фантазії і вступного слова, а по факту

 

Вчора 30 вересня 2017 року в 10.30 голова Козятинської районної ради Віктор Слободянюк, особа якого встановлена достаменно встановлена, з невідомою жінкою приблизно його віку, власним автомобілем, на якому причіплені номерні бляхи з номерами 00-60, прибув в село Марківці Козятинськго району.

Пунктом зупинки стало помешкання ветерана АТО знаного на всю Україну кіборга Едуарда Шевчука.

Відео дня

Жінка вискочила з автомобіля. Вона стала принижувати і ображати честь і гідність військового, як людини, намагаючись вивезти його з морально-психологічної рівноваги, очікуючи, що він не стримається і вдарить її. В цей час Слободянюк в машині проводив відеореєстрацію на телефон та автомобільний відеореєстратор. Все це виглядало, як добре спланована, продумана акція. Але потрібно віддати належне кіборгу. У нього виявився закладений від роду неабиякий потенціал вихованої, мужньої, християнської мудрості не те, щоб не вдарити провокаторів, а чемно і ввічливо в межах розумного не дати розвинутись подіям за сценарієм “мафіка”.

Отримавши неабиякий стрес, Едуард Шевчук звернувся дот своїх  побратимів — воїнів АТО та до “RIA-Козятин”.

По прибуттю преси та ветеранів події набули зовсім іншого та детективного характеру. Опитуванні свідки без оприлюднення їхніх прізвищ нам повідомили, що Слободянюк під’їхав автівкою до машин, які припаркувались на узбіччі дороги неподалік помешкання Шевчука, і пробив шини. За нашою версією викруткою. Всього шість коліс на двох машинах. Після цього втік.

Ветерани АТО намагалися його виявити, аби запитати, що відбувається. На велике здивування, на місце події прибув наряд поліції викликаний ініціатором конфлікту, тобто ініціатором Слободянюком. Правоохоронці в нашій присутності замість вияснення якихось не зрозумілих стосунків прийняли заяви про протиправні дії пана Слободянюка.

Я не психіатр, не поліцейський, але з точки вланого життєвого досвіду, можу стверджувати, що поведінка Слободянюка підпадає, мінімум як втрата здорового глузду і він потребує госпіталізації у лікарню Ющенка. А якщо ні, то це чистий кримінал.

Необхідно віддати належне поліції, яка все задокументувала, прийняла заяви. Хочу нагадати, що декілька днів назад він приблизно з таким сценарієм напав на підприємця Ігора Пьявку. Там також була задіяна жінка, виїжджала поліція і представник “RIA-Козятин”.

Судово-медичний психіатр прокементував нашій газеті ситуцію так:

— З мого професійного досвіду ця ситуція нічим не нова. Як правило так себе ведуть люди, які мають підозру, що їх звільнять з роботи, заарештують і їм грозить тюрма. З одної сторони вони втратили контроль над собою і являються небезпречними для оточуючих і в той же час готують собі алібі, щоб уникнути кримінальної відповідальності.

Можливо, в найближчий час стане відомо, що “мафіка” арештують, надівши кайданки, або він сховається в дурці, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Інших версій у нас немає.

Дай Бог, щоб, вільно чи не вільно, ніхто не став жертвою злочинних задумів.   

Р.S. Коментар голови райради не вдалося отримати. Він втікає і ховається.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

    Неадекватно людина керівник.Такого немає ніде в Україні. Цікаво яку думку мають магнати Шубович.Мельник.Шнайдрук.Уявляю які вони відмлрожені
  • Патриот Украины

    А що тут дивного? Він же "опущений", "маргаритка". Він ще на щабель нижче стоїть ніж баба. Тому її вперед пропускає, а в самого очко жим-жим!) З ним все ясно. В нього у в'язниці свіій угол буде, а от що з нею...?
  • Саша Субота

    А може нехай візьмуть пояснення у тих хто його тягнув на цю посаду! Мельник Шубович Шнайдрук Барчук та інші злодії  хоча зрозуміло що їм клепки бракує коли психічно хворого мафіка посадили у владне крісло  А може сяде мафік на парашу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up