Нові пригоди собаки, схожого на вівчарку

Нові пригоди собаки, схожого на вівчарку
  • В суботу, 9 травня, на гарячу лінію газети «RIA- Козятин» ще раз зателефонувала пані Надія.
  • Та сама жінка з чуйним серцем, яка дала притулок собаці в деякій мірі схожого на вівчарку.
  • Вона повідомила, що ранком, 9 травня, знайшовся господар великої дворняги. Взяв його на ланцюг і повів собаку додому.

Від такого повідомлення ми зраділи так само, як пані Надія і з тієї радості запитали у неї: « То як же господар собаки кликав його до себе?».І  жінка, яка була тимчасовим опікуном чотирилапому сказала:« А він його ніяк не кликав, ім’я собаки той чоловік не називав.»

Ми нівякому разі не хочемо сказати, що чоловік який заявив себе господарем тварини, забрав не свого пса.

Тільки давайте умовно представимо ситуацію, що ми тиждень шукаємо собаку і що ми робимо коли свого улюбленця знайшли? Радості, мабуть, що в тварини, що в людини стільки, що готові один одного цілувати.

Відео дня

Ми не кінологи, щоб знати собачий характер нюх та інстинкт. Ми тільки не можемо зрозуміти чому собака, який за словами господаря, жив в районі перехрестя вулиць Матросова і Сербіна не міг додому потрапити сам. Для дорослого собаки відстань кілометр — за забаву І чому через тиждень розлуки з чотирилапим членом сім’ї, господар не сказав як кличуть ту напів вівчарку?

Звертаємося до читачів які розбираються в собаках допоможіть розібратися, чи собака дочекався свого господаря?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Николай Крента

    Нет это не хозяин,питомец должен был узнать своего,и выразить"собачью радость!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up