Новий рік 2020 - все, що треба знати про рік Білого Щура

Новий рік 2020 - все, що треба знати про рік Білого Щура
  • Кожен рік має свого господаря в східному гороскопі. 2020-й рік пройде під покровительством Білого Щура. Люкс ФМ розповість тобі, що чекати в цьому році та в чому його зустрічати, аби він приніс лише позитивні моменти.
  • В східному гороскопі є 12 тварин, які щороку змінюють одна одну та стають покровителями наступних 12 місяців. Першою з них є Щур. Саме він у 2020-му році починає новий дванадцятирічний цикл східного календаря.


 

Новий рік 2020 Білого Металевого Щура наступає дещо пізніше, ніж календарний європейський Новий рік. Так, Щур вступає в силу 25 січня 2020 року в 00 годин 03 хвилини.

Астрологи характеризують цей знак східного календаря позитивно. Щур уособлює мудрість, багатство, вміння кожну ситуацію перетворювати на власну користь. Він принесе із собою рішучість, наполегливість та активність. Впродовж усього 2020-го року ти будеш відчувати неймовірний приплив енергії, бажання здійснювати свої мрії.

У 2020-му Білий Щур буде поєднаний зі стихією Металу, тому це ідеальний час для реалізації цілеспрямованих, амбітних людей. Проте, Щур допоможе досягти бажаного результату та багатства всім, варто лише бути налаштованим зробити все для кінцевої цілі. Ця мила тваринка не має улюбленців серед знаків зодіаку, лише твої особисті якості будуть визначати її прихильність.

Відео дня

Основним кольором 2020 року є білий. Додатковими відтінками, які можна дозволити собі в одязі на Новий рік можуть бути сірий та срібний. Стихія 2020 року - метал. Срібні та металеві елементи в одязі й декорі, блиск паєток й сяйво металізованих тканин теж до вподоби Білому Щуру.

Де і як зустрічати Новий рік 2020. Оскільки Білий Металевий Щур не любить безладу, почати підготовку можна з наведення ладу в оселі. Крім цього добре позбутися непотрібних речей, мотлоху. Тиха тваринка за те, щоб святкування було вдома, але вона в захваті від галасливих компаній. Прикрашаючи будинок, зроби ставку на мерехтіння гірлянд, локальних вогників, блискучі композиції. Стіл можна прибрати тематичною скатертиною й серветками, срібними приборами й свічками, ялинку - прикрасами та іграшками в улюблених кольорах Щура. Покровитель року ще той ласун, тому готуйте від душі. На столі може бути все, що душа забажає. Ну і звичайно ж сир! А от на екзотику грошей не витрачайте, Щур не зацінить.

В чому зустрічати Новий рік 2020. Білий Металевий Щур - тваринка, яка не любить гламур, але не проти сяяти в новорічну ніч. Тому віддавай перевагу одяг простого, вільного крою, але з цікавими елементами, які привертатимуть увагу. Основні кольори для наряду - білий, сірий, срібний. Також не забувай про тканини з ефектом металік, переливами, паєтками. Єдине табу для вбрання - хижі чи котячі принти, які можуть налякати Щура.

Що подарувати на Новий рік 2020. Покровитель року дуже тихий, сімейний та любить господарство. Тому й подарунки варто обирати більш практичні, аніж романтичні. Це можуть бути речі, про які людина давно мріяла, потрібні в побуті штучки.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up