Новонароджену дитину викинули з 5 поверху

Новонароджену дитину викинули з 5 поверху

Малолітню породіллю вважають винуватою без суду і розслідування

У суботу Козятин сколихнула жахлива звістка. 14-річна школярка вдома народила дитину, яка потім була викинута з вікна 5-поверху (!). Немовля загинуло.

У дівчини є батьки. Вона єдина дитина у родині. Матір раніше працювала санітаркою в гінекологічному відділенні, а зараз — провідниця, батько таксує. Час від часу його виганяє з дому жінка з тещею, а потім приймають, коли той гроші заробить.

Коли в місто через два дні завітали журналісти з центральних телеканалів, у школі №2 директорка давала інтерв’ю на всю Україну, що про вагітність учениці дев’ятого класу ніхто не знав і не помічав. За її словами, “дівчина була товстушка і місяць тому, коли хворіла, до неї викликали терапевта. Навіть той не розгледів цікавого стану школярки.” Цікаво, чи бачила пані директриса того терапевта і хто ж це був?

Відео дня

Всі помічали, коли дівчина їхала в школу на маршрутці, її вагітність. І як вона в останній перед трагедією тиждень зняла високу танкетку, як у неї набрякли ноги, як вона тяжко дихала і сиділа в автобусі, прикриваючи живіт. А класна керівниця коментує, що не бачила, хоча тією ж маршруткою на роботу їздить?

Усі ЗМІ розповідають, що “після народження дитини, дівчинка сама перерізала пуповину і викинула немовля з вікна. Після чого пішла у ванну митися. У цей час прокинувся батько і побачив, що донька вся в крові. Викликали швидку, бо почалася кровотеча. Тільки під тиском лікарів, вона зізналася, що народила дитину. Для батьків — це було справжнім шоком”.

Але, чи було це так? Хто бачив? Чому не чекають результатів кримінального розслідування.

І не беруть до уваги, що мати вивела закривавлену дівчину з під’їзду п’ятиповерхівки через три години після пологів і чекала на карету швидкої на вулиці. У мороз. Мабуть, аж ніяк не хотіла, щоб медики потрапили до квартири, де відбувалися пологи, і винесли бідолашну на ношах? Той, хто викинув дитину з п’ятого поверху, мабуть, сподівався, що немовля з’їдять собаки. І ніхто його ніколи не знайде? Але цього не сталося.

Як встановила експертиза, новонароджений хлопчик важив 3 кг і був живим у момент, коли перерізали пуповину.

А як непрофесійно коментують у поліції подію! Людина в формі дозволяє собі припущення “боялися, щоб не залетіла” і так далі.

А ось повідомлення прес-офіцера Вінницької обласної поліції Анни Олійник, яка написала на своїй сторінці у Фейсбуці: “Щодо жахливого випадку у Козятині, де школярка народила та викинула з 5 поверху немовля - вже є попередній висновок СМЕ. Дитина загинула від сполучної травми тіла. За інформацією слідства, в ході розслідування кримінального провадження буде також дана правова оцінка діям батьків неповнолітньої . Вони можуть бути притягнені до адміністративної чи навіть до кримінальної відповідальності за злісне невиконання батьківських обов’язків, що призвело до тяжких наслідків”.

За коментарями до породіллі та її батьків ми не ходили. На телекамеру столичних каналів бабуся повідомила, що без адвоката ніхто нічого говорити не буде. І дійсно, адвокату видніше, кому треба вину брати на себе, щоб батьки не відповідали?

У соцмережах виявляє свою ненависть до породіллі молодь.

З Біблії. У Євангелії від Матвія (гол. 7, 1-2 ст.) сказано: “Не судіть, та не судимі будете, бо яким судом судите, таким будете судимі; і якою мірою міряєте, такою і вам будуть міряти”.

 

 

Вероніка Любіч

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • ggggg

    девочка,пройдет время,раскаится,что сделала,а общество,люди,которые вокруг нее,врядли,начнем с того ,кто помогал зачать-предал.бросил девушку саму с такой задачей,которую оно сама решить неможет самостоятельно.глупая ребятня незнала,что такое презерватив,а родители обоих,даже не обьяснили ,что с ним делать,все заняты хлопотами,что забыли,что дети растут!что им нужно внимание и понимание,а не запугивание,до степени,что мама возненавидела своего ребенка и выбросила в окно,ей нестрашно убийство чем реакция общества на происходящее.а кто получил с етой ситуациии урок?поговорили,повозмущались,и забыли?ждите такое и придет к Вам,как награда за дикость и безчувственность,зато что догадывались,но не помогли,
  • Helgard

    Цікаво, а чому про татуся новонародженого ніхто не згадує? Хто той "мачо", шо зробив дитину неповнолітній? Відповідати буде?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up