Об’єднавчий форум демократичних сил

Об’єднавчий форум демократичних сил

Гриценко у Вінниці

Минулої п’ятниці, 1-го лютого, в місті Вінниця відбулася підсумкова конференція щодо обєднавчого форуму демократичних сил. Спочатку присутнім продемонстрували відео виступів на форумі керівників політичних партій, які підтримали Анатолія Гриценка, як єдиного кандидата від демократичних сил: Віктор Чумак (голова п.п Хвиля), Микола Катеринчук (Європейська партія), Микола Томенко (Громадський рух Рідна Країна), Руслан Калінін (Голова ОО Всеукраїнська Асоціація Переселенців), Єгор Фірсов (Голова пп. Альтернатива), Олекксандр Кралюк(Громадська організація Всеукраїнського союзу учасників АТО).

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Кандидат в президенти від демократичних сил Анатолій Гриценко, привітавшись, почав свій виступ з фрази: “Я йду на один президентський термін. Цього часу достатньо, щоб в країні навести лад. Щоб людина в країні відчувала себе захищеною.

Перше, що президент Гриценко в разі свого обрання зробить, так це зніме з себе недоторканість. За прикладом Гриценка, недоторканість знімуть депутати. Я буду президентом без офшорів, бізнесу і сліпих чи ще якихось трастів”.

Після короткого вступного слова Анатолій Степанович став відповідати на запитання активістів і волонтерів.

Є питання, які можна вирішити за короткий термін. Є речі, на вирішення яких знадобиться не один рік. Гриценко мав на увазі окуповані території. Там, як військовий Гриценко каже, тільки розмінування може зайняти до трьох років. Але всі питання по Донбасу будуть вирішуватися в інтересах України.

Торкнувся екс-міністр оборони і свого рейтингу на виборах. У другому турі він перемагає всіх. Це знають на Банковій, тому така істерика. Щоб потрапити в другий тур, нічого складного немає. Можна перемагати без хабарів, гречки і супових наборів. Просто кожен, хто голосував за Гриценка на минулих виборах, може стати волонтером і переконати ще трьох. Тоді у нас буде інша країна.

Чому саме потрібно голосувати за Гриценка, також ясно.

У нього ні перед ким немає зобов'язань. Навіть перед європейцями, яким Гриценко на недавньому форумі в Давосі сказав: “При президентові Гриценку Україна не буде сировинною державою. Україна багата на природні ресурси і займе гідне місце серед передових країн Євросоюзу. За Гриценка ще й треба голосувати тому, що через п’ять років вже не буде з ким піднімати країну. Робочі молоді руки виїдуть працювати за кордон

Цікавим було запитання, чому саме в євро вимірюється середня зарплата в Україні і чи реальні такі зарплати, що зазначено у виборчій програмі Гриценка.

— Бізнес вже платить великі гроші, — каже кандидат в президенти від демократичних сил. Інакше, кваліфікований працівник втече працювати в Польщу чи Німеччину. Якщо у бізнесмена не буде подвійного оподаткування, то більша частина з тих коштів буде потрапляти до бюджету. Якщо припинити контрабанду на митницях, то зарплати повинні зрости ще вдвічі.

Поставили питання батьки військовополонених про визволення їхніх синів з полону. Гриценко батькам відповів: “Я не даю популістичничних обіцянок. Це все залежить тільки від однієї людини, яка розуміє тільки силу — Путіна. Ніщо на нього не діє так, як ціна нафти. Нафта 40, він більш зговірливий. Нафта 60, він на коні. Я розумію біль батьків. Тільки в цьому питанні важелів впливу на нього немає. Світові лідери на кожній зустрічі нагадують йому про незаконно ув’язнених українців. Тільки важко говорити з людиною, якій всі кажуть виведи війська, а він: “нас там нет”.

Закрякала качка в телефоні Гриценка, і це означало, що йому потрібно вирушати в дорогу. Подякувавши присутнім за плідну зустріч, лідер “Громадянської позиції” покинув сцену. Не було в нього часу навіть для колективного фото.    

Міський осередок “Громадянська позиція”


 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • New Bot

    СССР опять просыпается???? Посмотрите на фото кто находится в зале- там одни пенсионеры... Они уже своё на выбирали что никак очнутся нее можем... ХВАТИТ!!!! Идите в шахматы играть с Гриценком вместе... Лозунг Развалил Армию-Развалю и Украину...
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up