Медицина: обіцянка про безкоштовне діагностування під питанням. Чому?

Медицина: обіцянка про безкоштовне діагностування під питанням. Чому?

Національна служба здоров'я України найімовірніше не встигне запустити програму "Безкоштовна діагностика" до 1 липня 2019 року.

Про це повідомив голова НСЗУ Олег Петренко на прес-конференції. Він пояснив, що через технічні умови запуск влітку виявився практично неможливим.

НСЗУ спільно з урядом працюють над прийняттям рішення про відтермінування, однак, на скільки саме часу – поки що точно невідомо.

Також Петренко зауважив, що поки що невідомо, чи надаватимуть безкоштовно послуги за електронним направленням приватні медичні заклади.

Відео дня

“Амбулаторна спеціалізована допомога буде частиною програми медичної гарантії 100%, вона буде працювати з 2020 року – це однозначно. Чи буде працювати пілот у цьому році та з якого періоду – я не можу сказати”, — повідомив Голова НСЗУ Олег Петренко

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:08 «Дикий кабан» виборов «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування проекту «Пліч-о-пліч» photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up