Обкрадають на базарі, у хатах та на дачах: куди цього тижня викликали поліцію?

Обкрадають на базарі, у хатах та на дачах: куди цього тижня викликали поліцію?

Кримінальна хроніка Козятинщини (з 17 по 22 серпня)

Минулого вівторка, 17 серпня до поліції із письмовою заявою звернулася жителька села Козятин. Жінка повідомила, що її обікрали на ринку «Хлібодар». Вона, купуючи товар, поставила на підлогу сумку і звідти поцупили гаманця, в якому знаходились дві тисячі гривень та банківські картки.

Наступного дня  у середу, 18 серпня у Тернівці зчинилася бійка. Там побили місцевого жителя. А ще поліцейським написали заяву про крадіжку дачного будинку Сестринівської сільської ради. Злодії звідти винесли плиту пічного опалення та колісникову решітку. Цього ж дня неповнолітня жителька Марківців без відома батьків взяла 500 гривень та повідомила батькам, що прямує в бібліотеку. Однак з часом виявилось, що дівчина зникла, ніхто її у селі не бачив. Через дві доби поліцейським вдалося розшукати дівчину. Вона перебувала у свого знайомого під Літином.

У четвер, 19 серпня біля Козятинської сільської ради зникли урни для сміття. Цього ж дня жителька Махаринець заявила — до неї у будинок пробралися злодії. Зняли навісний замок і винесли з хати газовий балон та алюмінієві каструлі.

Відео дня

А у неділю, 22 серпня у козятинчани вкрали мобільний телефон.

Про те, чи були порушення у Козятині на День прапора та Дні Незалежності України у поліції не повідомили.

Нагадаємо кримінальну хроніку минулого тижня

Амфетамін у куртці, хабар у 100 доларів та численні крадіжки: про злочини на Козятинщині у серпні

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up