Обласні літні сільські спортивні ігри: хто переміг?

Обласні літні сільські спортивні ігри: хто переміг?
  • У Вінниці стартували фінальні змагання обласних літніх сільських спортивних іграх Вінниччини 2019 року серед команд сільських та селищних територіальних громад з п'яти видів спорту: армспорту, гирьового спорту, легкоатлетичного кросу, настільного тенісу та шашок.

До складу козятинської команди ввійшли 13 спортсменів - призерів та переможців 27-х районних сільських спортивних ігор Козятинщини 2019 року.

За інформацією Спортивної Козятинщини, розпочали відлік здобутих спортивних нагород легкоатлети: Христина Коломієць (Верболози) – 1 місце, Варвара Франчук (Пляхова) – 3 місце, Вадим Підручний (Непедівка) – 1 місце та Сергій Погребняк (Махнівка) – 3 місце. У командному заліку – 1 місце.

Відео дня

Підтримали естафету легкоатлетів армспортівці. Андрій Варвальський (Сестринівка) впевнено виборов 1 місце, Людмила Козаченко (Пляхова) – 2 місце і Анатолій Козаченко (Пляхова) – 1 місце. У командному заліку – 1 місце.

Потужно виступили тенісисти Олена Кузнець та Іван Поберій (Сестринівка). Їм не було рівних у змаганнях з настільного тенісу – 1 місце в особистому та командному заліку.

Заслуговує на повагу виступ гирьовиків Дмитра Токарчука, Віталія Янівського (Махнівка) та Олега Савчука (Пляхова). У своїх вагових категоріях вони посіли 2, 7 та 6 місця.

За результатами шашкових баталій Каріна Шевченко та Олег Савчук (Пляхова) закріпились у середній частині команд-учасниць.

Наступний етап фінальних змагань обласних літніх сільських спортивних іграх Вінниччини 2019 року відбудеться 7-8 вересня у м. Вінниця на базі Дитячо-юнацької спортивно-оздоровчої бази «Колос». Козятинські спортсмени виступатимуть у змаганнях з малого футболу та перетягуванні каната.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up