Обличчя Козятинщини

Обличчя Козятинщини

Наше майбутнє покоління у фотоконкурсі “Міні-містер” Молоді за віком родини бажають батькам терпіння, а дітям — здоров’я 

Чесний Артем Жебінський

Артему 6 років. Він першокласник.

— Мою маму звати Алла, — розповів він у інтерв’ю в редакції. — Найбільше я люблю гратися. І ще співати і танцювати, і математику. Іноді я допомагаю мамі по дому.

Відео дня

За словами тата Артема, його син брав участь у конкурсах фірми морозива “Рудь”.

— Ми здавали обгортки і вигравали цінні призи. Взагалі Артем у нас хороша дитина. Найголовніше — він чесний, ніжний, такий, як дитина. Він набагато відрізняється від своїх однолітків, дуже любить математику. Хочу побажати таким молодим сім’ям, як наша, щоб люди пізнавали Бога, тому що, якщо Бог буде з людиною, тоді усі бачитимуть, якою вона є чесною та справжньою. Бо людина може бути чесною, але не справжньою. Тобто на вулиці вона одна, добра, а в домі — інша і може бить дитину. Хочу, щоб діти ніколи не були биті, а пізнавали батьків, як чутливих та ніжних.

 

Богдан Кесарчук любить тварин

Мама містера Богдана, Галина Василівна Кесарчук розповіла про сина, що він цікавий, веселий, дуже любить тварин, танцює.

Тато Олександр каже, що його син дуже енергійна дитина.

— Ми його довго чекали, тому таке ім’я дали “Богом даний”. Хоча, в принципі, його назвав старший брат. Він ходить в дитсадок, в старшу групу.

Молодим сім’ям родина Кесарчуків бажає терпіння, діткам — здоров’я.

Назар Кирищук в 2 роки знає англійську

Марина Кирищук — мама Назара, який став учасником конкурсу “Міні-містер-2018”, розповіла, що у свої 2 роки синочок знає по-англійськи усі кольори, рахує до 10 також англійською. Він веселий, грайливий хлопчик. Найбільше він любить розвиваючі ігри.

— Також у мене є ще старша донька Настя, їй 12 років. Він в нас довгоочікувана дитина. Завжди хотіли назвати сина Назаром. Навіть, коли я була вагітна вперше, нам казали в Києві, що у нас буде хлопчик. Але народилася дівчинка, тому вирішили, що коли наступного разу народиться син, буде Назар. За фахом я формувальник ковбасних виробів. Зараз у декреті, а взагалі працюю в Києві, проте не за фахом. Батько Назара теж працює в Києві замом виробництва. Сестричка в школу ходить. Молодим сім’ям, в яких є дітки, я б хотіла побажати, щоб вони любили своїх дітей, прислухалися до них. А діткам бажаю, щоб слухалися, висловлювали свої переживання та думки батькам.

Єгор Левандовський в 2 роки чистить цибулю

Марія Петрівна, мама Єгора Андрійовича, який став учасником конкурсу “Міні-містер”, розповіла, що йому 2 роки та 3 місяці.

— Син дуже активний, завжди старається допомогти мені та рідним. Уже любить готувати: допомагає цибулю чистити, подати ніж чи щось таке. Поки в дитсадок не ходить, але планується з літа чи весни, мабуть, у 4 садочок. Це його перша участь у конкурсі! За фахом я вчитель фізики та математики, але працюю в училищі лаборантом.

Пані Марія бажає, щоб всі родини, в яких виховуються маленькі дітки, були щасливі.

 

Євгеній Матвійчук має багато нагород

Тетяна Матвійчук, мама першокласника Євгенія, розповіла, що бути школярем дуже подобається її сину.

— Також у нього є сестричка, яку він дуже любить. Її звати Настя і їй 10 місяців буде. Женя дуже допомагає її глядіти, дуже любить її. Євген  у нас дуже дружелюбний. Вдома і в школі у нього є постійні друзі, з ясельок ще. Женя — це наше щастя, наша любов, наш мотиватор, двигун, який дає нам вихід в життя. Син ходить на танці, і навіть вже був учасником конкурсів у Вінниці. Незабаром наступна поїздка в Яремче. Займається танцями він у 2 дитсадку у Наталії Григорівни. Також у нас є нагороди із центру розвитку дитини “Гармонія”. Там навчають розвивати логіку, читати, писати, гратися. Я навіть планую свою меншу дочку, коли їй буде рік, віддати туди. За фахом я фармацевт, але зараз в декреті. До цього працювала у “5 елементі”. Тато Жені нещодавно отримав диплом магістра у сфері організації перевезень, а працює у Києві черговим по станції. Молодим сім’ям, у яких є такі ж маленькі діти, я б хотіла побажати терпіння, кохання і здоров’я.

Пробує топати Марк Осьмірко

Марина Осьмірко, мама 10-місячного Марка, який був учасником конкурсу “Міні-містер”.

— Він у нас активний, життєрадісний, — з радістю розповіла вона у інтерв’ю газеті. —  У нього вже з’явилося два зубчики. Він вміє повзати, пробує топати. Таке ім’я ми обрали, тому що воно, по-перше, біблійське, по-друге, мені ще з дитинства подобалось. Нашого тата звати Анатолій. Він працює за кордоном. Я за фахом державний службовець, а в житті підприємець, але зараз у декретній відпустці.

Наш син вперше брав участь у подібних конкурсах. Родинам, у яких є маленькі дітки, я б хотіла побажати здоров’я, Божого благословіння, щоб дітки росли на радість батькам і всього найкращого.

Релігійний Михайло Хотинський   

Олена Сергіївна Хотинська, мама 4-річного Михайла Вадимовича, який став учасником конкурсу “Міні-містер”.

— Він дуже любить гратися, поважає дорослих, говорить з усіма “на ви”, навіть “Мама, ви…” каже, — розповідає пані Олена. — Спілкується російською мовою, хоча вдома всі говорять українською. Але це, мабуть, через те, що дивиться мультики в інтернеті. Нещодавно попросив, щоб я його навчила молитви “Отче наш”. Завжди просить у Боженьки, щоб усі були здорові, щоб мама не сварила його. Така він у нас віруюча дитина. Назвали його на честь одного із Іменинників того дня, коли він народився.

Тато Міші родом із Непедівки, працює в Києві поїздним електромеханіком. Михайло в нас поки одна дитина, але може колись ще буде друга. Бо синочок просить у нас сестричку. Я за фахом бухгалтер. На даний момент працюю у приватного підприємця. Молодим сім’ям, у яких є маленькі хлопчики, хочу побажати, щоб батьки завжди дослухалися до своїх дітей, допомагали у всьому, щоб завжди поважали їх вибір. Щоб ми завжди залишалися батьками, а вони нашими дітьми.  

 

Енергійний Матвій Чеховський

Альона Чеховська, мама містера Матвія, розповіла, що сину 3 роки і 7 місяців, він ходить до дитсадка №2. За словами пані Альони, Матвійко дуже спокійний, вдячний завжди, енергійний. Полюбляє мультики дивитися.

Батько Роман працює адміністратором одного з підприємств у Вінниці. Поки свого особистого житла молода родина не має. Живуть в орендованому, але планують цьогоріч покращити свої житлові умови.

— Молодим сім’ям ми бажаємо терпіння, проводити кожну хвилинку зі своєю дитиною, розуміння, завжди бути на стороні дитини, — побажали своїм одноліткам мамам і таткам Альона і Роман..

 

Іменинник Владислав Шарун

Катерина Шарун,  мама учасника конкурсу “Міні-містер” Владислава, розповіла, що 10 лютого сину виповниться 2 рочки (!). Він вже вміє ходити, говорити, бігає.

— Ми готуємось до вступу в дитячий садочок, — каже панів Катерина. — Ім’я нашому сину вибирав тато, бо він завжди хотів сина Влада, а я — доньку Аню. За фахом я митник, але зараз у декретній відпустці.

Молодим сім’ям Катя Шарун побажала мати чим більше дітей, а малюкам — здоров’я, успіхів та мирного неба над головою.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up