Обрані у владу деградували: імітують фейкову діяльність

Обрані у владу деградували: імітують фейкову діяльність

Базарників вигнали Стільки люті і ненависті до простих громадян, які мали незначний підробіток за рахунок власної праці на вулиці Земляка в Козятині!

Хай би хто що говорив, причина проста: з цих людей не можна було отримати  гроші. Так званий збір коштів за вуличну торгівлю — дохід мізерний і незначний. А ще й не можливо оприбуткувати, щоб не нарватись на грубість, як не сьогодні, то завтра. От і використав міський голова поліцію — приблизно місяць часу весь підрозділ чергував в години, які відведені, можливо, для відпочинку, щоб приділили який час родині та дітям. Поліцейським не давали можливості відпочити і експлуатували без додаткової оплати, використали, як рабів. Я на собі відчув, як поліція діє неадекватно на банальну ситуацію — розкручуються ними з ризиком для їх власного життя! Саме тут закладені  основи зневаги і ненависті більшості до поліцейських.

Ціла міська рада депутатів на повному серйозі сесійно базікали, які то люди сволочі, що торгують власним вирощеним товаром на вул. Земляка в Козятині. По-бандитськи розпорядились загнати селян на ринок, де немає можливості їм реалізувати товар. Депутатів це не цікавило, їм було важливо загнати людей під побори приватного бізнесу особи, що знищила кооперацію і донищує надалі. Для прикладу, в кооперації Рівненської області не закрилась жодна крамниця кооперації, навпаки додалися і побудувались нові магазини, ресторани, кафе.

Відео дня

Хто власник цих приміщень дали запит голові міста.

У той же час ломбарди і гральний бізнес процвітають

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звертаються люди з однією проблемою. Сусід викрав з помешкання телевізор, здав в ломбард — зізнався. Гроші частково пропив, частково програв в автоматах. Син викрав ювелірні прикраси, здав в ломбард, знову — продув в автоматах. Обікрали будинок, викрали на двадцять тисяч доларів ювелірних прикрас, знайшла поліція, хто. “Поміняли на наркотики, програли в автоматах”, — так каже поліція. Там стільки трагедій, поножовщин, розлучень, бандитських розбірок і вони всі явно на виду. Як цього не бачать депутати з міським головою? Диву даєшся. Хоча у них є “серйозна справа”: незаконна торгівля на Василя Земляка, яку вони прикрили. Та щоб за таку турботу Бог віддячив їм персонально, щоб їх діти потрапили в цей блуд. На скільки відомо, багато з них вже там ногами, руками, головою, фінансами.

Цей заклад він продав за 24 600 гривень.Хто в це повірить.Саме під його загнали торговців з вул.Земляка.Або на чий гаманець працює мер поліція і депутати.Під хвостом розкішного павліна звичайна дупа.

Не знати депутатам про проблему, зовсім не свідчить про її відсутність. Це справа часу. На жаль, не діє рекомендація всім потерпілим від гральних автоматів: ідіть в поліцію, пишіть заяву. Люди впевнені, що це організоване злочинне угрупування так не пробивається. Мало того, скарги небезпечні для дітей та їх особисто...

Офіційний запит в суд засвідчив, що, як не звітувало б керівництво поліції Козятина, що накрили  ігровий бізнес, це не відповідає дійсності. Жодного протоколу або справи в суд не надходило взагалі до цього часу.

Один підлеглий міського голови анонімно засвідчив, що таку пошесть, як ігрові автомати в місто приніс, привіз, наладив той, хто причетний зараз до влади. Цей ганебний бізнес не нищать, не забороняють, бо всі по своєму мають з цього кримінальний дохід? У приватному приміщенні в центрі міста на відстані однієї руки від поліції діє загальна ігрова мафія, цілодобово чотири центра ігрових автоматів.

То де тут влада, церква, поліція, прокуратура, СБУ, партії, громадські організації? Крикніть, щоб ми вас почули.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Влад Лісовий

    https://kazatin.com/Polityka/bazaryuvati-na-zemlyaka-zaboronili-ostatochno-10675010.html

    Базарювати на Земляка заборонили остаточно На сесії важливим було базарне питанням. Виступив директор райспоживспілки (яка успішно розвалилася) Василь Михайлов, він же — керівник ринку “Колгоспний”. Нагадаємо, що умов для торгівлі на центральному ринку практично ніяких. Коли випадає сніг, роз’їхатись не можуть навіть дві автівки.
  • козятинець

    Дочка жирного кота наїхала на мера.Працює в обласний прокуратурі.Що за діла вона не доїдає.Батько ходить руки потіють ,люди торгують а йому не платять.Дочка з внуками страдає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up