Обережно, міни!

Обережно, міни!

Козятинський районний сектор ГУ ДСНС України у Вінницькій ОБЛАСТІ інформує!!!

Шановні громадяни!

Пам'ятайте: ступінь безпеки боєприпасів, що не вибухнули, визначається тільки фахівцями (особисто командиром піротехнічної групи). Тільки фахівець особисто визначає можливість транспортування їх, приймає рішення про спосіб знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів (ВНП). Усі виявлені боєприпаси до визначення ступеню безпеки фахівцями забороняється переміщати та зрушувати з місця.

У будь-якому разі при виявленні ВНП або предметів підозрілого характеру слід пам'ятати, що тільки безумовне виконання заходів безпеки є гарантом того, що випадку каліцтва чи загибелі не станеться, а знахідка буде знешкоджена без завдання шкоди.

Відео дня

Шановні громадяни! При знаходженні ВНП категорично забороняється:

- ні в якому разі не намагатися самостійно вилучити знахідку із землі;

- брати вибухонебезпечні предмети (ВНП) в руки;

- наносити по ним удари;

- робити спроби розібрати ВНП;

- переносити або переміщати з місця на місце;

- кидати їх в багаття або розпалювати вогонь ближче 100 м від ВНП.

Обов’язково про місцезнаходження вибухонебезпечних предметів повідомляйте районний військовий комісаріат, телефонуйте за  номером «101», «102».

Начальник Козятинського РСГУ ДСНС України у Вінницькій області

полковник служби цивільного захисту Світлишин Дмитро Вікторович

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    ідписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up