«Один за всіх» побував у Козятині: розплутували конфілктну історію вагітної у 17

«Один за всіх» побував у Козятині: розплутували конфілктну історію вагітної у 17
  • Одна із сторін конфлікту:«Це – не перша вагітність Тані! Два роки тому вона вже народила дитину від Влада і... викинула немовля у вікно»

У студію гостросоціального проекту «Один за всіх» 13 сезон 18 випуск 30.06.2019 прийшла 17-річна Таня. Дівчина стверджує, що хлопець кинув її вагітну. Таня хоче, щоб її колишній був покараний, але чи так все просто і однозначно? Михайло Присяжнюк і команда проекту «Один за всіх» копнули глибше, щоб дізнатися всі деталі цієї неприємної історії. (пише Телепортал)

Мама і бабуся Тані у студії «Один за всіх» 30.06.2019 звинуватили хлопця в усіх гріхах.

Відео дня

За їхніми словами, Влад спокусив і згвалтував безневинну Танюшку, коли їй було всього 14 років. Хлопець і дівчина познайомилися ще в школі, і тоді Влад здавався Тані справжнім лицарем – він захищав її і любив, незважаючи на повноту. Але чому тоді дівчина після наруги... залишилася разом із ним? Чому мама і бабуся готові закрити на це очі? Дізнайтеся в програмі «Один за всіх» випуск 18 від 30.06.2019.

Дідусь Влада вважає, що його онук – ангел у плоті, а Таня – справжня лиходійка.

Василь у студії проекту «Один за всіх» розповів шокуючу правду про «безневинну жертву». Це – не перша вагітність Тані! Два роки тому вона вже народила дитину від Влада і... викинула немовля у вікно.

Невже це правда? Чому дівчина продовжує чіплятися за хлопця, раз одного разу вона вже позбулася його дитини? Не пропустіть жарку дискусію в програмі «Один за всіх»!

Мама і бабуся Тані стверджують, що вони дев'ять місяців не помічали вагітності дівчинки. Також вони не помітили, коли та народила прямо в квартирі. Але як це можливо? У програмі «Один за всіх» маму Тані, Олену, перевірили на поліграфі. Правду вона каже чи ні – дізнайтеся прямо зараз!

Таню і Влада теж запросили до студії «Один за всіх».

Хлопець вважає, що всі звинувачення дівчата безпідставні – вона просто хоче помститися йому за те, що він пішов до іншої. А Таня продовжує наполягати на тому, що Влад скалічив їй життя...

Нагадаємо:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Павленко

    Яка пані Олена? Та це нелюди.які вгробили живе дитя. Що тут рішати?  Виховали таню-вбивцю
  • Козак Ганна Трохимівна

    А що тут розбиратись!Люди добрі,яке насильство!Ви зайдіть на сторінку Цього Влада і подивіться на фотографії.Там суцільна любов і голуби!Вони разом на морі відпочивали.І це ви називаєте насильством!А друга вагітність Тані це теж насильство?Просто пані Олена таким методом вирішила відмитись від гріха.Бо цей хлопчина є сирота і в родині нема грошей найняти для хлопця хорошого адвоката щоб пані Олена не обливала брудом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up