Одинадцять золотих медалей залишилися в Козятині

Одинадцять золотих медалей залишилися в Козятині
У своїй колекції козятинські гімнастки мають більше 70 чемпіонських титулів
  • Наші грації. П’ятий рік поспіль в нашому місті проходить відкритий міський турнір з художньої гімнастики. Цього року змагання проходили в комфортних умовах в приміщенні спорткомплексу КДЮСШ.
  • У турнірі взяли участь близько 80-ти спортсменок з Вінниці, Козятина, Клинівки і Житомира

У першій частині змагань взяли участь 40 спортсменок, серед яких були лідери козятинської школи художньої гімнастики Каріна Тупчій, Дар’я Співаченко та Вероніка Соколова. Слід нагадати, що спортсменки Козятина виступали на фоні фізичної втоми. Адже в суботу, 21 грудня, вони тільки повернулися з Києва, де брали участь у міжнародних змаганнях «Різдвяні зіроньки». За три дні перебування в столиці наші землячки змагалися зі спортсменками Норвегії, Литви, Ізраїлю, Болгарії, Вірменії та гімнастками з інших команд України.

На гімнастичний килим козятинського турніру вийшли 22 спортсменки, які  представляли місто залізничників. Кожна спортсменка виступала з двома предметами, на вибір. Вероніка виступала з м’ячем і обручем. Даша з м’ячем і булавами. Обидві спортсменки допустили невеликі помилки, але це не завадило нашим дівчатам розділити пальму першості між собою. Вони обоє піднялися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани у своїй віковій категорії. 

Відео дня

Достойно виступила й інша вихованка тренера Лариси Чернишенко Каріна Тупчій. Учениця школи № 9 на високому професійному рівні виконала обидві вправи і посіла перше місце у своїй віковій категорії.  

З гімнасток, які прославляють Козятин на змаганнях різного рівня, виступали Віолетта Юрченко, Іванна Коцут, Ліда Хоченкова, Влада Сікорська, Софія Андрущенко, Мілана Кузьміч, Евеліна Бойко, Олександра Щаблевська. Усі вісім принцес жіночого спорту №2 стали володарями золотих нагород. Тож в команді Козятина на цих змаганнях 11 чемпіонських титулів. А гімнастки, які роблять перші кроки в складному координаційному виді спорту, отримали позитивні емоції і грацію рухів під музику.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up