Одноосібний протест на сходах облради

Одноосібний протест на сходах облради
  • Мешканка Самгородка сиділа під дверима Вінницької обласної ради приблизно з 9.30 19 вересня.
  • Ніч провела на вокзалі, а потім повернулася. Розповіла журналістам RIA, що прийшла сюди від несправедливості

— Мене змушують сплатити борг за електроенергію, якого немає, — каже вона.

65-річна Галина Демчук приїхала з Козятинського району. Каже, що стала жертвою шахрайських дій з боку Козятинських електромереж: нібито їй нарахували борг у три тисячі гривень, якого насправді не існує. Жінка провела на сходах мерії два дні. Протягом для до неї виходили охоронці, які питали, чи піде вона на ніч кудись. Також був чиновник, який пропонував залишити звернення.

Ось що розповіла жінка:

Відео дня

— У Козятині цього ніяк нічого не можуть вирішити. Банда сидить, ця банда кришує, а цю банду ще кришують - ще вищі “шоколадні королі”. Субсидію виділили, половину вкрали як “откат”. За світло оплатила (є квитанції), а мені ще раз виписали квитанції так само переплатити. Мені зробили борг із того, що я оплатила і хочуть, щоб я оплатила двічі. Охоронці питали - де я буду ночувати?  Я сказала, що залишуся тут. Потім якийсь начальник (відділу звернень громадян) хотів, щоб я тут не сиділа, а зазвати туди до них для вирішення питання...

Нічого не добившись, пані Галина повернулась додому. З дня на день до неї прийдуть вимкнути світло до помешкання. Вона відправила на гарячу лінію нашої редакції повідомлення, яке просила оприлюднити: “Звернення до Вінницької влади: Я, Галина Демчук, повiдомляю, що через насрательське вiдношення i нереагування на звернення поїду до Києва пiд любе ПОСОЛЬСТВО просити ДОПОМОГИ!”

Микита Панасенко

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up