Оголосили аукціон з продажу екоторбинок, щоб допомогти нашим військовим

Оголосили аукціон з продажу екоторбинок, щоб допомогти нашим військовим
  • Підрозділу, у якому служить козятинчанин, потрібне авто.
  • Щоб зібрати кошти на машину, продають екошопери, які вручну розфарбовували козятинчанки. Тож можна і до гарної справи долучитися, і придбати стильну річ із ексклюзивним оформленням.
  • На сумках зображені наш вокзал, Тарас Шевченко з автоматом, лялька-мотанка і не тільки. Розповідаємо, як взяти участь в аукціоні

У травні ми розповідали про благодійний арт-проект, який започаткувала громадська організація «Краплина турботи». Одинадцять художниць з козятина і одна харків’янка створили авторський дизайн еко-торбинок і розписали їх вручну. До акції долучилися не лише професійні художниці, а й аматорки. Усі 14 шоперів вийшли різними, адже конкретної тематики не задавали.

Частину із торбинок, створених талановитими дівчатами, продають через аукціон. Він стартував у п’ятницю, 17 червня на фейсбук-сторінці Тетяни Міщук, організаторки акції.

Відео дня

«Оголошуємо аукціон на підтримку наших захисників. Просимо долучитися усіх благодійників. Нашими лотами будуть торбини розписані, митцями нашого міста.

На кожній світлині ви побачите вартість лоту. Забрати торбину можна оголосивши більшу суму за ту, що ми пропонуємо. Отримані кошти підуть на авто для виконання бойових завдань воїнами з підрозділу, в якому знаходиться наш Олександр Автухов», — йдеться в дописі.

На аукціон виставили 11 лотів. На шоперах зображені Тарас Шевченко з автоматом за спиною, зірка українських медіа пес Патрон, фея в українському віночку, козятинський вокзал, руки, що тримають сердечко, кішка на фоні нічного неба, милий котик, лялька-мотанка, україночка, козак Мамай та українське поле. Щоб взяти участь в акції, достатньо бути зареєстрованим у фейсбук. Перейдіть за цим посиланням і в коментарях під фотографією еко-торбинки, яка найбільше сподобалася, напишіть свою ціну.

 

Читайте також:

Козятинський вокзал, пес Патрон і Шевченко: що на екосумках, які продадуть на благодійність

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up