Окопні пічки, автомобілі та дрони: з Козятина відправили допомогу військовим

Окопні пічки, автомобілі та дрони: з Козятина відправили допомогу військовим
  • Громади об'єдналися та зібрали допомогу військовим. Сюди увійшли 141 окопна пічка, три генератори, три автомобілі, два дрони, шанцеві інструменти та ще багато речей, необхідних взимку на передовій.
  • Все зібрали та повезли на Вінницю. Далі «подарунки» будуть відправлені нашій бригаді тероборони та військовим із Вінниччини.

Це подарунок нашої громади військовим, пише Козятинський міський голова Тетяна Єрмолаєва та публікує відео з окопними пічками.

Допомогу зібрали все у рамках проєкту «Тепло від дому до окопу» від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. 

Відео дня

До ініціативи долучилися 50 територіальних громад Вінниччини. Вони виготовляли багатофункціональні буржуйки. 

«Сьогодні представники громад звезли все, що виготовили та зібрали для наших воїнів до Вінниці. Ціла батарея окопних грубок, автівки, дрони, енергозберігаюча плівка, лопати, кирки, сокири, скоби, ящики з цвяхами тощо. Знаєте, яку фразу, крім побажання перемоги, я чув сьогодні найчастіше? «Ого! Дійсно, коли ми разом, то можемо все!», — каже Єрмолова. — Це правда! Можемо! Як не важко, але ми справляємося зі складними викликами воєнного часу. Дякую головам громад, депутатам різних рівнів, жителям сіл і міст, представникам бізнесу, волонтерам, які стали одним щитом, допомагаючи одне одному та Збройним Силам України. Наша робота продовжується».

 

Читайте також:

Цьогоріч платники Вінниччини спрямували на потреби війська понад 734,9 мільйона гривень

Волонтер з Козятина оголосив про збір коштів на самохідні артилерійські установки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up