Олег Іщук працює дільничним вже 15 років

Олег Іщук працює дільничним вже 15 років
Олег Іщук: «Зранку в райвідділі, наряд –  і до праці»
  • Ми продовжуємо серію публікацій «Знайомтесь, ваш дільничний». Сьогодні розповідаємо про старшого дільничного Махнівської адмінзони Олега Миколайовича Іщука.

На стражі правопорядку Олег Іщук вже 15 років. Під його опікою жителі Куманівки, Тучі, Пиковця, Пустохи, Перемоги, Немиринців, Жежелева, Бродецького, Дубини. Щодня (крім пів суботи та неділі, якщо немає викликів) він приступає до своїх обов’язків. Каже, що найбільше в своїй роботі любить спілкування з людьми та можливість їм допомогти.

Народився Олег Миколайович Іщук 4 жовтня 1977 в Козятині. Закінчив Київський інститут військово-повітряних сил. Потім тривалий час служив в армії у Василькові та Фастові. Після цього — відразу до правоохоронних органів, на той час — до козятинського райвідділу міліції. Дільничним працює вже 15 років. Контактний телефон — 063-77-55-715

— Найчастіше на моїй дільниці люди звертаються для проведення профілактичних бесід з чоловіками, які вживають алкогольні напої а потім починають дебоширити, — каже Олег Іщук. —  Для того, щоб не допустити правопорушень, жителі приходять або в сільську раду і ті викликають дільничного, або звертаються напряму до мене. Також часто є звернення громадян щодо порушень з боку сусідів, розділ земельних ділянок, меж, порушення тиші. Мої контакти є в інформаційних листах «Знайомтесь, ваш дільничний». Приймаю громадян в махнівській поліцейській станції і так само в кожній сільській раді виділяємо день, приїжджаю і працюю з людьми. Зранку в райвідділі, наряд і до праці. 

Відео дня

В  Олега Іщука є дружина, яка працює на залізниці. А також два сини — старшому 19 років, молодший — навчається у другому класі. 

Хобі — футбол, музика. Любить слухати «Metallica», важкий рок.

— Бажаю людям терпіння, щоб не хворіли, були здоровими, довіряли поліції і зберігали спокій.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    Мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up