Олександр Євтушок: «Працюю в штатному режимі»

Олександр Євтушок: «Працюю в штатному режимі»

Днями містом поширювалась інформація, що  головний лікар Центральної районної лікарні Олександр Євтушок покинув керівну посаду.  Зокрема в соціальних мережах поширювались дописи, що Олександр Євтушок сам пішов із посади в. о головного лікаря.

«Третій головний лікар пішов з посади за трохи більше як пів року. Олександр Петрович був амбітний, енергійний та цілеспрямований, але умови які йому штучно створила влада Козятина стали нестерпними та унеможливили вже не розвиток ЦРЛ, а взагалі поставила під питання існування лікарні. На 2022 рік Козятинська влада не передбачила коштів на медицину, а лікарі в цьому році не отримали а ні авансового платежу, а ні заробітної плати . …» – про це на своїй сторінці написала Віра Коломієць.
Козятинчани жваво обговорювали цю звістку в соцмережах. Але чи відповідає вона дійсності? Ми запитали Олександра Євтушка про це.

– Я працюю у штатному режимі. В мене на сьогоднішній день продовжений контракт.  Деякі внутрішні робочі ситуації я коментувати не можу. Офіційно в мене є розпорядження міського голови, написана заява, про продовження контракту до призначення проведення конкурсу, який має бути найближчим часом оголошено. Дуже неприємно, що люди ширять чутки, не перевіривши інформацію. Я не маю не бажання коментувати плітки, – сказав Олександр Євтушок.

Нагадаємо, до старту процедури об’єднання медичних закладів Козятина Олександр Євтушок був очільником Міської лікарні. Наприкінці вересня 2021 року його призначили тимчасово виконуючим обов’язки директора Козятинської центральної районної лікарні і уклали контракт терміном на два місяці, а наприкінці листопада договір продовжили. За даними аналітичної системи YouControl, термін дії листопадового контракту завершився 29 січня 2022 року. Можливо, саме цей факт і породив чутки про те, що Олександр Євтушок пішов з посади.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Viktor K.

    Ермолаева хотіла чергового "свого" притулити, але не вийшло, Евтушок "понажимав" на свої педалі.
  • Георгий Володин

    Коли в Козятині почне працювати стоматполіклініки?приватні лікарі деруть за пломбування зуба 1200гр запломбуй2 іі не буде ЩО їсти
  • Валерій Рожновський

    І шо! Вода в країні перестала текти?
  • Альоша Капніст

    Газета почула дзвин та не знала де вин Некоторые ещё не знают что Козятин не райцентр как фантомы

    містянин reply Альоша Капніст

    Термін контракту сплив 29-го січня. Підписали контракт 2-го лютого. Три дні директор ЦРЛ перебував без посади. У мене питання—Це хтось не знає де дзвін чи десь дитячий садок

keyboard_arrow_up