Олександр Кравчук: "У діагностичному відділенні внутрішні роботи готові на 100%"

Олександр Кравчук: "У діагностичному відділенні внутрішні роботи готові на 100%"
  • У середу, 21 квітня, ми зв’язалися з Олександром Кравчуком, аби дізнатися його позицію з приводу того, що відбулося у лікарні.

Він каже, що його звільнення не пов’язане із приїздом Сергія Борзова. Пішов з посади головного лікаря ЦРЛ з особистих причин.

— Ще 15 числа я міському голові надав заяву на звільнення за угодою сторін. Я маю захищати кандидатську дисертацію в Києві. Мені відмовили в наданні відпустки, тому вирішив піти таким шляхом, — розповів телефоном Олександр Кравчук і додав, що це було виважене рішення.

З приводу візиту Сергія Борзова до лікарні, то Олександр Кравчук каже, що очільник ОДА приїхав несподівано.

Відео дня

— Я не знав, що голова ОДА знаходиться на території, — розповів Кравчук. — Коли мені зателефонували, я підійшов. Вони вже стояли на вулиці. Упередженість та необ’єктивність в коментарях голови ОДА та його заступника коментувати, думаю, недоречно.

Олександр Кравчук розповів, на якому етапі зараз перебуває будівництво, яке приїхав оглядати Сергій Борзов.

— Йде реконструкція приймального відділення, а в його структуру входить діагностичний підрозділ, — продовжує Кравчук. — Зараз КТ монтується, рентген уже вмонтований. Внутрішні роботи діагностичного відділення вже завершені. Тільки залишається перехід до існуючого відділення зробити і роботи далі продовжуються.

За словами Олександра Кравчука, договір на реконструкцію був укладений з 2020 по 2022 рік. Приміщення, у якому роблять діагностичне відділення, не використовувалося протягом 16 років. Там роблять повну реконструкцію із заміною комунікацій. Що стосується того, що лікарня сама замовила будівництво, то це було рішення районної ради.

— Ми отримали дозвіл на будівництво 20 листопада. Грудень — початок. Діагностичне відділення, об’ємом 280 квадратних метрів, зроблено внутрішні роботи на 100 % за 4,5 місяця. Паралельно те, що ви бачили (на відео — авт., приймальне відділення) — 50 % готовності. Там багато внутрішніх робіт, тому що це дуже старе приміщення, — додає Олександр Кравчук. — Роботи тривають відповідно до проекту.

►Реконструкція, виконана в рамках проекту "Велике будівництво" колективом під керівництвом головного лікаря Олександра Кравчука до подання ним заяви про звільнення. Фото Олександра Барського

 

Читайте також:

"Давно мали б відкрити, а тут ще кіт не валявся": Борзов розкритикував приймальне відділення нашої ЦРЛ

Ремонт не закінчений, головний лікар пішов. Що буде з районною лікарнею?

Олександр Кравчук: "Моє звільнення - це моє бажання. Не через приїзд Борзова"

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач41

    Сашенька , і ти думаєш що хтось повірить у ТАКИЙ ЗБІГ ?!!

    Щурі завжди тікають з корабля . Ось і ти як пацюк драпаєш чим душ з лікарні . З твоїм талантом до взяток ти ту десертацію вже давним давно захистив та став світилом медицини всього світу місцевого гатунку (за гроші звісно). Тому не розказуй , що ти білий і пушистий , любчику , а за крадіжки відповідатимеш .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up