Невдало пірнув. Олександру Лавренюку потрібна допомога

Невдало пірнув. Олександру Лавренюку потрібна допомога

Мешканець Глуховець Олександр Лавренюк 18 липня з товаришами пішов на місцевий ставок купатися. Пірнувши, він отримав важку травму хребта, яка потребує довготривалого та дороговартісного лікування.

Після отриманої травми Олександра доправили у Козятинську лікарню, де йому встановили діагноз: перелом дуги С4 зі зміщенням, компресійно-уламковий перелом тіла та дуги С5 по типу вибухового зі зміщенням та ознаками стенозування СМК; перелом правого вертебрального відростка С7, без зміщення. 

Враховуючи складність отриманих травм, спеціалісти Козятинської лікарні прийняли рішення направити Олександра у нейрохірургічне відділення лікарні ім. Ющенка. Те, що подальше лікування Олександр Лавренюк буде проходити на базі лікарні ім. Ющенка, нам підтвердив в. о. головного лікаря Ігор Грубеляс.

А рідні та близькі Олександра звертаються до односельців, друзів, однокласників, всіх, хто знає його і тих, хто не може пройти повз людину, яка потрапила в біду. «Просимо вас звернути увагу на наше прохання, та долучитися до збору коштів на лікування Олександра Лавренюка. Ми просимо вас не залишатися байдужими та згадати, що ми – одна родина, в якій допомагаємо один одному. Це потрібно доводити не лише під час спілкування, а й у важкі моменти. Просимо вас про можливу фінансову допомогу».

Відео дня

Карта ПриватБанку 5168 7422 4065 9171, Шевчук Тетяна Сергіївна

Також можна через сестру Лавренюк (Шевчук) Тетяну передати готівку 0507090272

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up