Онлайн-конкурс театрального мистецтва для дітей: як подати заявку на участь?

Онлайн-конкурс театрального мистецтва для дітей: як подати заявку на участь?
  • На Вінниччині влаштують обласний онлайн-конкурс театрального мистецтва. До участі запрошують солістів-виконавців, театральні колективи та активну творчу молодь.

Обласний онлайн-конкурс театрального мистецтва «Театральна Палітра» відбудеться у рамках фестивалю «Музичні мрії». Його організовує Вінницький фаховий коледж мистецтв ім. М.Д. Леонтовича. Конкурс триватиме з 27 по 29 квітня, але дистанційно.

До участі у конкурсі запрошують солістів-виконавців, театральні колективи мистецьких та загальноосвітніх шкіл, позашкільних закладів та активну творчу молодь віком до 15 років. Для театральних колективів передбачено номінацію «Уривки з прозових творів». Для солістів — «Вірш, байка/гумореска», «Монологи» й також «Уривки з прозових творів». Більше про вимоги та положення про конкурс можна дізнатись ТУТ.

Відео дня

– Конкурс організовується з метою популяризації професійного театрального мистецтва серед дітей та творчої молоді, а також розвитку творчих здібностей і орієнтації молоді на здобуття фахової мистецької освіти, — зазначають організатори.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку за ЦИМ посиланням. Їх прийматимуть до 20 квітня.

До речі, переможці конкурсу отримають не лише дипломи, але й додаткові бали при вступі до Вінницького фахового коледжу мистецтв ім. М.Д. Леонтовича, якщо матимуть бажання навчатись у закладі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up