Оновили епідеміологічні зони: до якої увійде Козятин та Козятинський район?

Оновили епідеміологічні зони: до якої увійде Козятин та Козятинський район?

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 9 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

  • З понеділка, 12 жовтня в Україні знову обновлять розподіл епідеміологічних зон. Місто Вінниця залишається «помаранчевим». Крім того, до «помаранчевої» зони увійдуть й два райони: Вінницькій та Немирівський.

Отже, «помаранчевими» з 12 жовтня будуть місто Вінниця, Вінницький та Немирівський райони Вінницької області.

До «жовтої» зони із «зеленої» додадуться також три райони та місто Ладижин. Загалом у «жовтій» зоні перебуватимуть міста Жмеринка, Козятин, Ладижин, Могилів-Подільський та Хмільник, Барський, Бершадський, Гайсинський, Калинівський, Козятинський, Літинський, Погребищенський, Теплицький, Тиврівський, Томашпільський, Тростянецький, Тульчинський та Чечельницький райони Вінницької області.

Зазвичай такі епідеміологічні рівні встановлюються на 14 днів. Але востаннє їх змінювали 5 жовтня.

Відео дня

Читайте:

Майже 6 тисяч за добу: про ситуацію з коронавірусом по Україні
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Stepan Petrenko

    Схоже на те, що все більше хворих на коронавірус ''призначається''. Наприклад, виявили коронавірус у 90-річної бабусі з села, у якому немає хворих на коронавірус і яка нікуди з села не виїжджала, а в лікарню потрапила з діагнозом -  пневмонія. При таких тенденціях статистика може бути необ'єктивною, а може навіть зумисно викривленою. Кому це може бути вигідно? Як сказав Козьма Прутков : ''Зри в корень''. Потрібен контроль над системою тестування і введення відповідальності за порушення у цій сфері.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up