Оновили карантинні зони. У яку потрапила Вінницька область?

Оновили карантинні зони. У яку потрапила Вінницька область?
  • Міністерство охорони здоров’я оновило список зон карантину в Україні.
  • Київ перейшов на червоний рівень

У червоній зоні карантину знаходяться Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області. Про це свідчать оновлені дані МОЗ.

У помаранчеву зону віднесли Вінницьку, Донецьку, Київську, Кіровоградську, Львівську, Миколаївську, Одеську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку та Черкаську області. У жовтій зоні опинилися Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Луганська, Полтавська, Рівненська, Харківська та Чернігівська області.

Ситуація по Вінницькій області

Відео дня

У Вінницькій області рівень госпіталізацій на 100 тисяч населення (не повинен перевищувати 60) ще вищий, ніж у Києві і продовжує зростати: 16 березня він становив 136,5; 17 березня — 131,5; 18 березня — 130,3. Завантаженість лікарняних ліжок з киснем для хворих на коронавірус у Вінницькій області поки що нижче 65%. Але в останні три дні цей показник все одно був високим: 16 березня — 53,6%; 17 березня — 54,3%; 18 березня — 55,1,6%.  
«Помаранчевий» – попереджувальний рівень, який свідчить про ускладнення епідемічної ситуації в регіоні, що може призвести до запровадження посилених обмежувальних протиепідемічних заходів.

Вже 1892 інфікованих: про ситуацію з коронавірусом на Козятинщині та області
Знову близько тисячі: на Вінниччині виявили рекордну кількість нових інфікованих. Скільки в Україні?

Опитування

Чи варто Вінниччину відправляти у «червону зону»?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up