Оприлюднили прогноз магнітних бур на березень. Поради медиків

Оприлюднили прогноз магнітних бур на березень. Поради медиків

Цього тижня 8,9,10 березня астрономи прогнозують магнітні збудження. Наприкінці березня попереджують про магнітну бурю
 

Про це повідомляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця. Варто зазначити, що магнітні бурі першого рівня G1 прогнозують 27 та 27 березня.

Відповідно до стандартної шкали NOAA (Національна атмосферна адміністрація США), бурі класу 1 здатні впливати на енергетичні системи – слабкі флуктуації в енергетичних системах, на космічні апарати – невеликий вплив на системи управління космічними апаратами, на наземні системи – полярні сяйва видно на високих широтах (до 60 градусів), на початок міграцій тварин.
Медики попередили про те, що в ці дні нездужання можуть відчути метеозалежні люди, гіпертоніки, а також ті, у кого є проблеми з серцево-судинною системою.

Відео дня

В період магнітних бур навіть здорові люди можуть поскаржитися на погане самопочуття. Зокрема, лікарі відзначають, що в ці два дні багато людей можуть скаржитися на втому, дратівливість, головні болі. Організм метеозалежних людей реагує на магнітні бурі більш гостро. Спостерігаються такі симптоми, як страх і занепокоєння, різкі скачки тиску, загострення хронічних захворювань, порушення серцево-судинної системи. Медики настійно рекомендують не нехтувати лікарськими препаратами і заздалегідь придбати всі необхідні ліки. Крім цього, в дні магнітних бур необхідно відмовитися від важких фізичних навантажень, звести до мінімуму важку працю і треба більше відпочивати. Крім того, потрібно переглянути свій раціон харчування, відмовившись від жирних і солоних страв, а також від спиртних напоїв.
Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up