Організація дітей інвалідів «Дім» змушені шукати нове приміщення

Організація дітей інвалідів «Дім» змушені шукати нове приміщення
Організація дітей інвалідів чекає на результат від перемовників
  • Близько 10 години 3-го серпня на гарячу лінію газети «RIA Козятин» надійшло повідомлення, що біля міської ради протестують батьки організації дітей інвалідів «Дім».
  • Як розвивалися події — у нашій розповіді.

Прибувши до міської ради ми поспілкувалися з бабусею юнака з інвалідністю. Вона розповіла, що організація «Дім» довго переходили з місця на місце поки їм не виділили приміщення в будинку дитячо-юнацької творчості. 

— Те, що нам сьогодні сказали, щоб ми шукали нове приміщення, ми в якійсь мірі самі трохи винуваті. — каже вона. — Коли почалася війна, ми вирішували інші проблеми дітей і не поновили договір оренди приміщення, в якому тримали свої власні речі діти інваліди. На дану пору від нашої організації пішли перемовники до голови міської ради. Чекаємо на їхній вихід.

Коли перемовники вийшли від очільниці міста, розповіли, що ситуація неоднозначна: 

Відео дня

—  З одного боку міська рада дітей з обмеженими можливостями підтримує, та разом з тим ставить нас до відома, що ми повинні знайти дітям неве приміщення. Нас поки ніхто не виселяє, нам тільки запропонували особисті речі дітей скласти у ящики. Міський голова запропонувала нам звернутися з цього питання до керівника Козятинської освіти. Тільки до керівника відділу освіти ми підемо завтра тому що сьогодні на цей час вона не в кабінеті.

Юрист, який представляє організацію «Дім» просить батьків дітей заспокоїтись.

— Ми в кабінеті міського голови почули ключову фразу, що вона нас підтримує. — каже він

Ще юрист повідомив, що піде у відділ соціального захисту і буде ставити питання, щоб приміщення дітям дали від соціального захисту. Як будуть розвиватися далі події, на сьогоднішній день ясності немає Тільки виглядає це так: «ми вас не виганяємо, але на всякий випадок свої речі вже зараз зберіть»

Читайте ще:

«Є такі вулиці, з якими ми перегинаємо палицю»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up