Орудують телефонні шахраї. Виманили у довірливих козятинчан понад 55 тисяч гривень

Орудують телефонні шахраї. Виманили у довірливих козятинчан понад 55 тисяч гривень

Кримінальна хроніка Козятинщини: крадуть метал, видурюють гроші та конфлікт в санаторії

«Ощадні» телефонні шахраї

Жителя села Садове “розвели” на гроші по телефону. Невідомі подзвонили до чоловіка і представились службою безпеки Ощадбанку. У розмові увійшли в довіру. В результаті шахраям вдалося виманити у потерпілого 19000 гривень.

Попався на гачок шахраїв і козятинчанин. Співбесідники теж представились працівниками  Ощадбанку. Всі кошти, а це близько 15 тисяч гривень, перейшли в руки злодіям. За тією ж схемою, зникли кошти з карток ще двох козятинчанок. В однієї 15000 гривень. В іншої — трохи більше 5. Поліція повідомила номер шахраїв, які зателефонували до однієї з потерпілих — 0442272800.

 

Відео дня

Поцупили велосипеди

У Козятині на День Перемоги викрадач поцупив дитячий велосипед, що був пристібнутим по вулиці Склярова. Відомо, що велосипед нещодавно придбали за 3000 гривень. Родина у соцмережах виставила фото транспорту та просить небайдужих козятинчан допомоги. Злочинця розшукує поліція.

Через день трапилася ще одна крадіжка двоколісного. Вкрали велосипед “Ардіс”.

Обкрадають залізницю

Днями оператор експлуатаційного вагонного відділу Південно-Західної залізниці повідомив поліції, що до сортувального парку ст. Козятин прибувають потяги з відсутніми комплектуючими деталями. Того ж дня працівники козятинської воєнізованої охорони на території локомотивного ДЕПО затримали “на гарячому” викрадача кольорового металу.

 

У районі теж крадуть метал

У Махнівці роми з кладовища виносили поминальні вінки та квіти. У Залізничному в місцевого жителя зникло вісім металевих труб. Не оминули крадії і Сестринівку. Там злодії поцупили металеві борони та дві плити з колісниками. У Іванківцях на дачі побили вікна і винесли з будинку плити пічного опалення з дверцятами та колісниками.

 

Втекла дитина

У селі Кашперівка у санаторії «Лісова Пісня» трапився конфлікт. Зникла 18-річна відпочивальниця. Через деякий час її знайшли.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up