Осінні канікули: район йде з 15 жовтня, місто — з 21

Осінні канікули: район йде з 15 жовтня, місто — з 21

У понеділок, 12 жовтня, в Уряді ухвалили рішення, згідно якого до всіх закладів освіти мали надіслати рекомендаційний лист — незалежно від карантинної зони, школи мають піти на канікули з 15 по 30 жовтня. Натомість коледжі та університети пропонується відправити на дистанційне навчання на цілий місяць, з 15 жовтня по 15 листопада.  При цьому заклади дошкільної освіти продовжать роботу в звичайному режимі, з урахуванням всіх рекомендацій МОЗ та головного санлікаря.

  • Яка ситуація з осінніми канікулами у навчальних закладах Козятинщини?

Район на канікули йде раніше — з 15 жовтня

Нагадаємо, учні районних шкіл йдуть на канікули з 15 жовтня по 1 листопада. Таке рішення козятинські освітяни прийняли згідно рекомендації Міністерства освіти і науки України. Про це на своїй сторінці у ФБ повідомила начальник районного відділу освіти Аліна Діденко. При цьому, дошкільні заклади та дошкільні відділення ЗНВК продовжують працювати у звичному режимі. 

«Канікули у школах району оголошуються з 15 жовтня по 1 листопада 2020 року (включно). Керівники навчально-виховних закладів, слідкуйте за рекомендаціями та пропозиціями на сайтах своїх установ. Бажаю усім здоров'я та витримки,» — написала Аліна Діденко

Міські школи навчатимуться до 21 жовтня

— Взагалі ми налаштовані на те, щоб на осінні канікули йти з 21 по 28 жовтня, — розповіла газеті начальник управління освіти і спорту козятинської міської ради Олена Касаткіна. — Якщо буде якесь рішення комісії з надзвичайних ситуацій і нас зобов’яжуть піти з 15 жовтня, то ми це зробимо. Але наразі я вважаю, що ситуація по школах в нас нормальна. COVID підтверджено в одного вчителя і все. Серед учнів підтверджених випадків немає.  На цій підставі раніше йти на канікули я не бачу сенсу.

Відео дня

Що про осінні канікули та дистанційне навчання кажуть батьки?

На сторінці RIA-Козятин у ФБ ми запитали у козятинчан чи підтримують вони рекомендації Уряду розпочати осінні канікули з 15 жовтня до 1 листопада.

Ось що пишуть з цього приводу:

Опитування

Чи підтримуєте рекомендації Уряду розпочати осінні канікули з 15 жовтня?

Читайте також:

Вже 263: коронавірусні дані Козятинщини 13 жовтня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Виктория

    Касаткина будет лечить наших детей.?Обращаться к ней емли что?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up