Осінній «суботник»: козятинчанка одягла рукавиці і сама стала прибирати сміття, яке накидали жильці

Осінній «суботник»: козятинчанка одягла рукавиці і сама стала прибирати сміття, яке накидали жильці

Наведення ладу на прибудинковій території від комунальників не дочекалася

В редакцію газети «RIA-Козятин зателефонувала мешканка нашого міста Вікторія. Вона повідомила, що на вулиці Пушкіна біля спортивного майданчика, що в дворі вулиці Грушевського невідомі особи зробили стихійне сміттєзвалище. Жінка розповіла, що зверталася з цього приводу в міську раду і в Управління ЖКГ. Там сказали, що на дану пору всі працівники комунального підприємства «Чисте місто» трудяться в міському сквері. А підприємство яке раніше займалося збором сміття перебуває в стані ліквідації

Коли ми зустрілися з Вікторією вона з своїм однодумцем Ярославом стягнули з дерев та стовпа електроліній порослі хмелю.

Відео дня

Коли міні джунглі вони з Ярославом трохи розчистили в очі кинувся смітник який влаштували у себе майже під дверима жителі будинків прилеглих до манежу з штучним покриттям.

— Стоять сміттєві баки, — каже наша співрозмовниця. — Невже так важко пройти декілька метрів і викинути сміття туди де йому місце в контейнер для сміття. Невже комусь так хочеться жити біля смітника. Я зверталася в міську раду продовжує свою розповідь козятинчанка. Мені там сказали, що людина яка відповідальна за наведення ладу за прибудинковими територіями у відпустці. Треба почекати коли вона вийде на роботу. Тільки так сталося, що вихід на роботу відповідальної за благоустрій працівниці збігся з прибиранням листя в міському сквері. В ЖКГ проблему розуміють, але всі працівники «Чистого міста» задіяні по прибиранню листя в парку. В дворі вулиці Пушкіна прибирати нікому. Так прокоментувала ситуацію Вікторія.

Крім двох куп бадилля хмелю, декількох пакетів з непотрібом які зібрали Вікторія з Ярославом виднілася кучугура гілля біля спортивного майданчика. А на проїжджій частині дороги красувався матрац який у когось чи відслужив своє і його викинули як непотріб.чи хтось хоче дати спортивному керівництву міста підказку—.сидіння вже є облаштуйте дітям роздягальню. Це жарт звичайно та відхід від теми, але роздягальня дітям-спортсменам потрібна.

Що кажуть в ЖКГ

Як повідомили в ЖКГ, невеликий смітник в приватному секторі на вулиці Пушкіна утворився внаслідок того, що мешканці ОСББ прибираючи свою територію необачно склали купи гілля в приватному секторі. Крім гілля хтось ще щось кинув. Управлінням ЖКГ було прийнято рішення включити стихійне сміттєзвалище в місячник збору сміття. З вивозом відходів немає проблем.

— До нас звертаються голови ОСББ і ми склавши з ними договір даємо їм транспорт та працівників комунальної служби, — сказав начальник ЖКГ Євген Малащук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up