Осіння ніч, елегантна пані і троянда: обрали Королеву осені

Осіння ніч, елегантна пані і троянда: обрали Королеву осені
  • Сьогодні, 7 листопада у Міському терцентрі організували Осінній бал та дефіле.
  • Учасниці підібрали креативні образи, які презентували гостям.
  • А ще розважили жартівливою сценкою і піснями.
  • Яким був найвишуканіший хенд-мейд капелюшок та найоригінальніші прикраси, читайте у нашому матеріалі.
     

Свято почалося з конкурсів. Спершу гості відповідали хором «так» чи «ні» на питання у віршованій формі. Таким чином перевірили їх кмітливість, адже там, де з питанням римувалася відповідь «так», насправді треба було відповідати «ні». Проте ніхто не промахнувся.

Відео дня

А ще співали пісні про осінь і брали участь у вікторині. За кожну правильну відповідь чи пісню отримували фант.

Нарешті почалося дефіле. Кожна учасниця обрала креативний образ, який відображає її внутрішній світ. І одяг, і прикраси жінки підбирали самі.

Відкривала дефіле Ніна Тітарчук. Попри те, що була першою і до подібного заходу долучилася також вперше, зовсім не нервувала. Колеги-моделі назвали її «Шамаханською царицею». Хоча сама Ніна каже, що її образ — осіння ніч. Вбралася вона у чорну сукню, туфлі золотого кольору і невеличкий чорний капелюшок, схожий на той, який носили жінки у 20-тих роках минулого століття у Сполучених Штатах Америки.

— Образ не підбирала, — розповідає жінка. — Виходила з того, що у мене є. Сукню купила ще в 2008 році, коли працювала у страховій компанії. Їздила з нею до Туреччини на лідерський семінар.

Від осіннього балу очікує отримати позитивні емоції.

— Треба, щоб люди отримували розрядку, — додає Ніна. — Задоволення від життя, від осені.

Олена Майбродська під номером сім була в образі пані. Вбралася вона у білу блузку, чорну спідницю, чорний капелюшок з жовтими квітами та сірий клатч. Своєрідний елегантно-діловий стиль.

— Але в цій діловитості є краплинка романтизму, — розповідає Олена про свій образ. — Я чорний колір люблю. Мені здається, він дуже елегантний. І в мене прикраси всі в основному в чорному кольорі. Звісно, я вже підібрала і спідницю до нього, і блузку, і сережки, і намисто. І капелюшок взяла чорний. Але так, щоб зовсім все чорне не було, то я прикрасила жовтими квітами, осінніми.

У повсякденному житті Олена теж дуже любить носити капелюшки. Чого категорично не терпить — то це хусток. А капелюшки — будь які.

— Починаючи ще з моєї юності, — продовжує жінка. — Ще коли таблеточки були (круглі плоскі капелюшки без крисів, такі можна побачити у фільмах з Одрі Хепберн — авт.). Носили таблеточки, носили беретики. В мою молодість були і хутряні, і велюрові таблеточки. Мені дуже подобалися.

Від ідеї долучитися до осіннього балу була в захваті.

— Здавалося б, в такому віці вже і незручно, але, тим не менше, усім нам сподобалася ця ідея, — додає Олена Майбродська. — І, дякувати Богові, що Терцентр нам організував цю зустріч, в яку ми зможемо виразити кожен себе.

Світлана Мацюк під номером вісім в образі осінньої троянди. На ній бордова сукня і капелюшок, зроблений власноруч із хустинки, марлі та клею ПВА. До капелюшка вона прикріпила чорну вуаль.

— Думала, не впізнають мене, — сміється Світлана. — А сукня моя, я ще колись купляла її на 50-річчя. Брошка в формі котика. Я її як почепила на 50 років, бо тоді брошок не було. Тоді такий час був, 20 років, майже, тому. Другий раз вдягаю цю сукню, вона в мене просто висіла. А це додала манжети в українському стилі, мереживні чорні рукавички.

Закривала дефіле Нелла Литвинова в образі щедрої осені. Найбільше кидалися в очі її прикраси, зроблені зі штучних грон винограду. Зізнається, мала ідею взяти справжні ягоди, проте після перших заморозків листочки покрутилися, тому довелося брати виноград штучний.

— Капелюшок мій прикрашений різнобарвними листочками, — каже Нелла. — Сукня в жовтих квітах. Вибрала такий образ, тому що осінь, осінній бал. Треба відповідати. Щось осіннє повинно бути.

Після дефіле учасниці коротко презентували себе. Вони розповіли про себе і показували свої таланти. Хтось співав пісні, як Нела Литвинова, Ніна Дячук і Людмила Данилюк, хтось декламував свої поезії, як Світлана Мацюк.

Настав хвилюючий момент, якого чекали учасниці.

Визначилися із тим, хто отримає почесне звання королеви осені. Нею стала Нелла Литвинова.

На другому місці — Ніна Тітарчук. На третьому — Олена Майбродська. Інших учасниць теж не залишили без уваги. Їм вручили жартівливі грамоти й сертифікати.

До речі, королеву осені обирали шляхом таємного голосування. Кожен гість осіннього балу писав номер учасниці, яка йому найбільше прийшла до вподоби.

Нагородили також і тих, хто набрав найбільше фантів під час проведення конкурсів.

Після цього Королева осені Нелла Литвинова танцювала вальс разом із Іваном Смоличем.

Галина Козлова розповіла казку «Пташине кохання» про вередливу ворону і ворона, який був готовий заради неї на все.

Згодом учасників розважили жартівливою міні-сценкою про випадок з подружнього життя. До подружжя прийшла адвокат, яка повідомила, що коханка чоловіка залишила спадок.

Дружина спершу розгнівалася на те, що чоловік їй зраджував, проте коли почула, що коханка залишила у спадок 50 тисяч доларів та ще й не зраднику, а їй через докори сумління, скрикнула «Яка розумна жінка!»

Потім учасники осіннього балу співали усім знайомі пісні — «Червону руту», «Два кольори», «Край, мій рідний край».

— Сьогодні наша зустріч минула в теплій атмосфері, — каже Лариса Казмірчук, організаторка. — Це ж добре, що ви не сиділи вдома, а відпочили душею. Подивилися на наших гарних жінок, дівчат золотого віку, які були в красивих костюмах. Вони старалися, готувалися, номери свої і презентації зробили.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up