Останній дзвінок не за горами...Які плани учнів і студентів Козятина на літо, на майбутнє?

Останній дзвінок не за горами...Які плани учнів і студентів Козятина на літо, на майбутнє?
Про що думають зараз учні і студенти, які їхні плани на майбутнє, - запитали журналісти "RIA-Козятин" у козятинської молоді.

Олег Бондаренко, учень 11-А класу школи №1:
— Буду пам’ятати всі 11 років навчання. В нас дуже дружній та веселий клас. Хороші вчителі, які терплять мене та добре ставляться. Попереду екзамений та вспуп до вузу.

Відео дня
dir="ltr" style="line-height:1.15;margin-top:0pt;margin-bottom:0pt;"> Олександр Далевський, учень 11-Б класу, школи №1:
— Зараз готуємося до екзаменів. Відповідальний період. Радий, що закінчую навчання в школі і вирушаю в самостійне життя. Звісно, шкільні роки не забудуться. В нас гарний та дружній клас.

Тетяна Андрушко, учениця 9-Б класу, школи №2:
— Зараз для нас дуже напружений час. Готуємося до тижня Європи. Попереду п’ять екзаменів. Далі потрібно буде вирішувати проблеми  зі вступом до вузу.

Діана Димишина, учениця 9-Б класу, школи №2:
— Останній дзвінок не за горами. Попереду шкільні екзамени. Крім в них, я маю здати ще і музичні. Ну а вже потім треба вирішувати проблему зі всупом.

Оксана Коляда, випускниця козятинського залізничного училища:
— Сьогодні був захист і вручення дипломів. Я провчилалась в училищі три роки. маю спеціальність провідника пасажирських вагонів. Зараз буду влаштовуватися на роботу.

Владислав Вонсач, студент Вінницького та Дніпропетровського вузів:
— Я навчаюсь на заочній формі. Тож сесію вже здав. Навчатимусь ще два роки. В майбутньому буду економістом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up